Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Peter S. Kenedy píše:Tak v originále jsem tu krysu taky honil v té otrávené vodě paarep/quote]
MajorShitus píše:Aha díky pak vyzkouším ted sem už zase u Metal gearu, hraju druhý konec tak az to rozjedu potřetí..
Majklbig píše:MajorShitus píše:Aha díky pak vyzkouším ted sem už zase u Metal gearu, hraju druhý konec tak az to rozjedu potřetí..Můj Twitter-> Majorus_hw
Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem
- Majorus
- Unstoppable
Gray Fox píše:Peter S. Kenedy píše:Tak v originále jsem tu krysu taky honil v té otrávené vodě paarep/quote]
Já jsem to dělal tak, že jsem položil claymory k dírám,ze kterých ta krysa občas vyběhla...zbytek si domyslíteale bylo to v originále, nevím jak v TS.
Můj Twitter-> Majorus_hw
- Majorus
- Unstoppable
Jont píše:A jak se dá udělat, aby tu kartu ta krysa sežrala? Já jsem ten mgs dohrál snad 4x a vždycky jsem ji našel normálně ve vodě. A vidět jak ta krysa letí do vzduchu může být fakt sranda/quote]
Jont píše:no já jsem mučení nevydržel ani jednou z těch 4 her(ale poslední dvě jsem hrál na hard a extreme), stydím se, ale je to tak. A jak to vlastně dopadne když vydržíš to mučení?Můj Twitter-> Majorus_hw
Jont píše:no a jakej konec? dojde k něčemu?-/quote]
Jont píše:no a k čemu teda dojde? že by se vzali a žili spolu šťasně až do smrti (i když si nedokážu představit snaka jako milujícího manžela)? a co se stane s Otaconem?n/quote]
Paar píše:jont: staci, kdyz si to zahrajes, tak dlouhe to zas neni
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků