Tak došel mi konečně SNES a je nádhernej! Hezčí než jsem si představoval, hlavně je v super stavu. V krabici byl s napájením, av kabelem, ovladačem a dvouma hrama, co mně překvapilo byla tíha krabice. Pak jsem přišel na to, že zdroj váží tak půl tuny

Samotná konzole je oproti té napodobenině co jsem kdysi vlastnil také mnohem těžší. Momentálně mám 2 hry co přišly v balení: Super Mario World ( na ten se teprve vrhnu ) a F-zero, to jsem původně nechtěl ani zkoušet, protože jsem tu hru měl v gba verzi v rámci Ambassador programu na 3DS a ta mně vůbec nebavila. Ta na SNES ale není vůbec špatná, hrát to asi nebudu ( mám na ps3 úplně netknutý Wipeout a taky z toho asi nic nebude

) ale celkem to vypadá slušně, hra má naprosto suprovej soundtrack, jel jsem pár tratí a každá měla návykovou, lehce zapamatovatelou melodii, to mně celkem překvapilo, ke všemu zvuk celkově je u SNESu na mnohem vyšší úrovni než jsem čekal. Škoda jen, že zbytek her mi pořád ještě nepřišel

Jinak dnes už všechny cartridge tak vržou? Mně to dělají obě hry tak nevím, skoro se bojím aby se mi nerozpadli v rukách

Konzoli mám připojenou k 82cm lcd a vypadá to super, čekal jsem že to bude mnohem horší, takže CRT vytahovat zatím nebudu, tu asi až k NESu.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360