no to je výhoda když si kupuješ konzoli na konci - že je na ní vydaný maximum se všema přídavkama.. no ale nevím co hrát dřív teď .. a do toho ještě PS+
no já mám ps3 14 dní a k tomu 9 her myslím a taky nevím co dřív a to plánuju ještě nadílku pod stromeček ale 60 kousků, to bych nezvládl odehrát ani za 5 let myslím
Telefon: Samsung galaxy s10 Konzole: ps3, wii Auto: Škoda Scala
ale ono to není zase špatný. Teď je mánie po ps4 nebo xbone, ale ve skutečnosti na tom není skoro co hrát a ještě to nějakej pátek potrvá. Já jsem nad ps4 taky uvažoval, ale teď by se mi na ní skoro jen prášilo, protože pro mě na ní není absolutně co hrát (možná tak fifu nebo nhl jestli vyjdou). Takhle zatím vyzobu ty rozinky z ps3 a za rok (no spíš tak dva až tři) se můžu vrhnout na ps4.
Jediný co bych chtěl z ps4 hned je ovladač, protože oproti ds3 je fakt skvělej
Telefon: Samsung galaxy s10 Konzole: ps3, wii Auto: Škoda Scala
někde jsem čet, že bude vycházet Silent Hill v remaster edicích na PS3 - já jsem našel na PS obchodě jen 1. díl, ale měl by bejt i 2. a 3. nevíte o tom něco?
a není to dobré. Špatný port. Jestli chceš nějakou dobře remastrovanou edici, tak Metal Gear Solid 15 year anniversary (rozhodně bomba, protože tam je cca šest věcí), Jak @ Dexter trilogy, Sly Cooper Trilogy a samozřejmě ICO @ Shadow of the Colossus HD remaster.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Co vím neodstranili všechno a PS2 verze i přes nízké rozlišení tak nějak vypadá lépe (pocitově). Ale ta největší chyba - dabing, ten zůstal. To se odpustit nedá.
Imho X360 verze se patche nedočkala myslím.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Borderlands si koupím až (jestli) vyjde na Vitu. Soul Sacrifice asi vezmu, ale mám toho na hraní moc. DMC nezájem.