Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Mi povídej...HALI32 píše:Tak jsem po týdnu přijel domů. Mám chuť si zahrát. Nejdříve firmware update, pak update hry a ještě přijde instalace. Nepříjemné
beat píše:Mi povídej...HALI32 píše:Tak jsem po týdnu přijel domů. Mám chuť si zahrát. Nejdříve firmware update, pak update hry a ještě přijde instalace. Nepříjemné
Jsem si loni koupil U2. Po delší době pustil PS3.
Update firmware...sakra.
Dám BD s U2 do mechaniky. Asi 6 nebo 7 updatů... To jsem u toho fakt umíral. Kdo tohle vymyslel, byl asi na hlavu padlý. Tohle fakt není nic příjemného.
U2 jsem hrál asi po čtyřiceti minutách po zapnutí PS3.
Ertefol píše:A pak že to je problém PC
Nemáš na výběr, když jsi připojený k netu a PSN.tdjohn píše:To je zvláštní, že nemůžeš hrát, když tam chceš patche, co?
beat píše:Nemáš na výběr, když jsi připojený k netu a PSN.tdjohn píše:To je zvláštní, že nemůžeš hrát, když tam chceš patche, co?
Alianna Hitomi píše:mela bych se mirnit s tim nakupovanim her ,, tech prachu co jsem do toho vrazila brrrrrrr fuj az to pekne neni ,,
Nemáš pravdu...Hra se patchuje automaticky a odložit nelze.tdjohn píše:Pokud vím, tak právě vždy máš. Patche u her nemusíš instalovat a firmware také ne. Záleží jen na tobě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků