Na Store je Far Cry 2 za 270 korun! Za tuhle cenu jde rozhodně o skvělou koupi. I přes své chyby jde o skvělou střílečku, tak neváhejte.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Je to LBP 2 za "neodolatelnou" cenu. Pro nás krabicáře jsou podobné akce stejně nezajímavé.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
No snad to bude mít větší rozlišení než to na Wii.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Mám dokonce pocit, že to dělá jedna a ta samá firma. Takže ne, není to kopírka.
Uplne jedno ktera firma na tom dela. Nejpodstatnejsi je, ze s tim konceptem prislo Nintendo a ted s tim necekane prisla Sony. Nebo na co to bude, kdyz ne na specialni "kreslici" hry? Bude se s tim dat hrat Killzone nebo tak neco?
No když se v tom chceš hrabat tak hluboko, tak kreslení na obrazovku měli už v 80´letech...
nema nekdo ps3 move a hru champion sports ? chtela bych vedet jak se to hraje
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.