kua na AvP 2 bych uplně zapoměl joo pěkně plná mapa marináků jeden predy a ja jako jedinej za vetřelce na vrcholu tabulky. kurník zlatý časy. i takovej half life 1 z of měl nezapomenutelnej multi mapa familiérně nazývaná Vláček všude mrtvoly od přejetejch obětí a hlavně !!!!! vysavač
Naposledy upravil Lepus dne 8. 7. 2010 17:42, celkově upraveno 1
U KZ2 to je stejné, nejlepší hry jsou tak okolo 16-20 hráčů (podle velikosti mapy). Ve 32 to je na střední mapě dost masakr a každé zmáčknutí kohoutku se rovná zásahu. Pokud má nějaká hra mod pro větší počet hráčů, tak je vhodné když v ní je implementovaný nějaký squadový systém. Rezistance 2 si se svými 64 hráči na place celkem díky tomu poradilo a takový MAG na tom doslova staví. Zase na druhou stranu je taky dobré když má hra nějaký dynamický systém jak regulovat velikost map. V Rezistance 1 když jsi chtěl hrát jenom třeba ve čtyřech a pokud jsi striktně nežádal extra large mapu, tak se ti automaticky ořízla na rozumnou velikost aby jste se tam nemuseli půl hodiny nahánět. Tuhle featuru má jen málokterá hra a je to škoda.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Bad Company 2 ma skvely multak. Ked si to skusal ked si hral MW2 tak sa necuduj ze sa ti to zda pomale a nudne. Ale urcite nie je . Presne ako si napisal o KZ2 , prave v BC2 mas ten pocit vojny, ked sa pozries na obrovsku mapu, tanky, vybuchy. TOTO sa mi lubi.
MW2 ma skvely multak, mam v nom tiez nahrane nejake dni. Ale mna osobne toto bavi viac. Zatial, uvidime jak dlho mi to vydrzi. Este som nehral CoD4 multak, to chcem skusit.
Ale ten pocit, ked idete celou mapou, v Rush mode, styria v tanku, a zaradom ownujete celu mapu. Proste na nezaplatenie.
Dnes som predal Alan Wake za 20e zberatelsku, ako novu.. som rad, ze som zato vobec nieco dostal pretoze sa nova obycko edicia predava za 15e. a to je to prosim novinka. do mesiaca bych to uz ani nepredal, mozno tak za 5e.
Uplne najhorsia hra aku som tento rok hral, no-joke. totalny odpad, 5korunova hra.