[quote="dr.miša";Zahrál jsem na SEGU ještě pár tytulů, ale vedlo u mě NINTENDO, trochu bych si ohřál polívčičku - dalo Seze těžce na *****, a tak to bude i s ostatní konkurencí, jen blázni si myslí, že to bude jinak

e/quote]
No podle mě nedalo Seze naprdel Nintendo ale Sony s Playstationem. A taky to, že Sega roztříštila své úsilí do příliš mnoha konzolí. Si to vemte, že jste si mohli koupit Megadrive, nadstavbu 32X, mega CD (nebo jak se to jmenovalo) a k tomu ještě Saturna. Já myslím že kdyby Nintendo nemělo zázemí v podobě monopolu s Gameboyem, tak by možná pohořelo stejně jako Sega. Ale neřekl bych že Nintendo dalo na ***** Seze, protože Megadrive byla myslím nejúspěšnější konzole Segy. Vyráběl se myslím od r. 1988-9 a pamatuju si, že na něj jeětě bylo NHL98! To je 10 let na trhu. BTW ty 2D hokeje od EA byly podle mě mnohem zábavnější než ty dnešní.

Ale stejně je mi líto, že Sega dopadla, tak jak dopadla. Rozhodně je mi milejší Nintedno, než Sony, které všechno válcuje díky svým finančním možnostem (připomíná mi to microsoft).

Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/