od Alianna Hitomi 9. 9. 2015 23:01
proste je to hra roku a tupnove skale tak jako zaklinac 3 i kdyz jsou dobre tohle ma proste na deseti stupnove skale tak 25/10
tolik blbosti co tam jde vyvadet je jen omezeno vasi fantazii , sankovani v krabice z kopce proste nema chybu , konik hezky klusa a ehmm vymesuje (pozor ma to strategicky vyznam) , pejsek poslusne upozorni na vse ve vasem okoli a nemluve o sexy sniperce co se furt lascivne protahuje v helikoptere a v mise vam kryje zada
zatim jsem nikoho nezabila a mam minimum poplachu , vubec je hezky pohled na zakladnu a veskere jeji osazenstvo spinka ,
mate svoji zakladnu , vojaci vam poslusne salutuji a jak je zmlatite jeste se jim zvedne moralka ,
kazety jsou plne zajimavych pribehovych zvratu a hudby z 8o. let ,
sbirate kyticky , mineraly , zviratka , nepratelsti vojaci maji hodne zajimave rozhovory predtim nez je priskrtite a poslete do hajan ,
jen me stve jedna vec , detsti vojaci , ne jejich pritomnost ale to ze jak je omylem odpravite konec mise ,
proste super hra za dva tydny intenzivniho hrani mam 20% takze to myslim vydrzi na hodne dlouho nemluve o tom ze kazda mise ma vice ukolu a nektere si protireci takze je treba zahrat je znovu a jinak
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.