Zajímavé zjištění - když je spadlý "Sony Network", PS4 startuje asi 5 minut aniž by dal o problému vědět. Jenom se tam vlní to modré pozadí a na tom to čeká, už jsem myslel že to mám nějaké bricknuté. Provádět údržbu SEN v neděli odpoledne je vůbec geniální nápad, toho si jistě nikdo nevšimne.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Není o údržba, ale DDoS. Zase nějaký aktivisti bojují za práva zákazníků tím, že jih co nejvíc na*erou. Logika akvárko tohleto.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Nazdar lidi, mám technický dotaz. Nemám HD televizi a PS3 mám zapojenou do monitoru přes HDMI/DVI konektor a zvuk vedu zvlášť přes výstup na scart. Co vím, tak na PS4 už scart není a je tam jen HDMI výstup. Dá se nějak nastavit, že by zvuk vycházel jen přes PS4 ovladač nebo je i nějaká jiná možnost?
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more. Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
mě teda z gamepadu žádnej herní zvuk neleze přes ten jack - jen chat.. ale možná to nepodporovala hra, nebo to musim někde zapnout - zkoušel jsem jen u TLOU
Pujde to hrat v anglictine bez nebo i s libovolnyma titulkama, vsehno se nastavi ve hre. Vim z vlastni zkusenosti. Doporucuji ovsem hrat s titulkama (anglickyma), kde pisou i to, co nekde rika nekdo v dalce a je tomu sotva rozumet...
-- 5. 9. 2014 14:43 --
Jinak na Kasa.cz kdyz v kosiku zadas kod na slevu TMKASA55, tak oproti Alze usetris.