Stránka 1 z 2

PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 11:08
od C.I.S.I.
Zdravim, mam nasledujici problem:

1) PS3 jsem mel u sebe zapojenou doma v LCD televizi pres HDMI, vse fungovalo bez problemu.
2) Prevezl jsem si PS3 jinde s tim, ze si ho zapojim do 22" monitoru pres HDMI > DVI redukci. Pripojil jsem, zapnul jsem a tma. Jelikoz jsem si vzpomnel, ze monitor ma jen rozliseni 1680x1050 a na PS3 jsem mel nastavene 1080p, uvedomil jsem si, ze na PS3 musim nastavit mensi rozliseni.
3) Prepojil jsem tedy PS3 do TV pres HDMI, nastavil jsem nizsi rozliseni a zkusil jsem to zpatky do monitoru. Bohuzel na monitoru byla stale tma a ani ruzne varianty restartu PS3 (jedno pipnuti, tri pipnuti) nepomohly. A ano, monitor podle specifikaci na internetu i podle samotne zpravy meho PC podporuje HDCP.

Muj hlavni problem je ale tento - smiril jsem se tedy s tim, ze pres monitor to asi nepujde, tak si PS3 pripojim zpatky do TV. Jenze, i na TV byla pres HDMI tma. Pripojil jsem tedy AV komponent, ktery fungoval spravne a dokonce mi nabidnul, ze bylo zjisteni pripojeni pres HDMI, tak jestli to chci prepnout. I kdyz jsem to potvrdil, tak se nic nestalo. HDMI kabel by mel byt v poradku, na jinem zarizeni mi funguje.

Nevite tedy, prosim, nekdo, jak se tohoto neduhu zbavit? Zacinam byt pomalu zoufaly. Diky za jakekoliv rady a tipy.

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 12:43
od .soul
Ruznyma typama restartu myslis dlouhy potrzeni zapinaciho tlacitka? To mi vzdycky pomohlo, jinak nevim, kazdopadne bych nekde zkusil splasit jiny hdmi kabel na odzkouseni, jestli to fakt neni tim ...

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 12:47
od StefiCZ
Jak píše .soul držet startovací tlačítko, dokud to 2x nepípne :)

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 13:33
od C.I.S.I.
jak jsem psal v prispevku, zkousel jsem jedno pipnuti i tri pipnuti pomoci startovaciho tlacitka ;-) nepomohlo

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 13:57
od jezek
Ten kabel není špatný nápad. Co to je zač? Nějaký noname nebo lepší?

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 15:14
od C.I.S.I.
Obyc. z Alfy. Dneska zkusim jiny a dam vedet.

Kazdopadne proc to fungovalo a za pulhodky uz ne? Stejne tak proc to funguje v kombinaci PC + TV?

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 16:25
od Alianna Hitomi
frekvence ?

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 21:36
od C.I.S.I.
Tak ani zmena kabelu nepomohla :hm :-(

Alianna: co s ni?

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 21:37
od xb0x
Mno a co zkusit jinou hdmi sdirku na tv/monitoru?

Psal si ze si zkusil hdmi do tv a hdmi>dvi do LCD.. zkus hdmi>dvi do TV co to udela..

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2013 21:51
od C.I.S.I.
Televize ma pouze jeden HDMI slot prave :( je to uz starsi 26" Sony. Ale PS3 na ni vzdy fungovala, stejne tak v tom slotu funguji i jine veci. Napr. pripojeny notas pres HDMI.

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2013 01:54
od xb0x
hm ja nevim jak je na tom konverze hdmi > dvi jestli tam neni nakej problem.
Ja ted treba narazil na zajimavej problem s grafikou v PC. Mela 2x dvi sloty no ale ja potreboval z ni vest 2x VGA kabel... no ale sel jen jeden.. a potom sem zjistil ze proste 1 konektor je dvi-d, tedy dual a tudiz umi konverzi do vga, druhy je vsak jen dvi-i, a ten proste konverzi do vga neumi.

Tak je dost mozne ze ten hdmi konektor tam co mas je taky naka chudsi verze a proste tu konverzi do dvi nezvladne..

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2013 13:24
od C.I.S.I.
Ale ja zadnou konverzi u TV nedelam. Je to ciste HDMI ;-)

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2013 19:06
od beat
jezek píše:Ten kabel není špatný nápad. Co to je zač? Nějaký noname nebo lepší?

Včera jsem propojoval PS3-TV HDMI kabelem za 79,- a žádný problém. Značka u kabelu je to poslední....

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2013 01:02
od 14Toky88
Mal som nedavno rovnaky problem. Pomohlo mi ked som zapinal Ps 3 (tlacitkom na konzole!) , treba len pridrzat palec par sekund kym nepocujes dalsie pipnutie. Potom sa ta konzole opyta ci chces pouzivat prave detektovany HD kabel.

Re: PS3 pres HDMI - cerna obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2013 01:13
od C.I.S.I.
Bohuzel, tohle jsem zkousel snad uz desekrat a nepomohlo to :-(