od SCobra 19. 5. 2013 19:13
Na PC si zahrát 15 let starou hru... Kdykoliv

Nenech se vysmát... Drtivou většinu z nich na 64bitových Windows 7 nebudeš schopný ani spustit (pokud si je teda nekoupíš znovu třeba na GoG.com) - mám jich tu takových stovky.
JRC má ale asi 30 prodejen a o tom jsem mluvil. To jsou trochu jiný náklady než jeden uprděnej skládek a eshop se sídlem v Mostě.
JRC nemá o 50 % vyšší ceny.
Nevysvětluj mi prosím něco, o čem nic nevíš. Hru si můžeš (jako prodejce) samozřejmě koupit, kde chceš (a distributor s tím nemůže nic dělat), ale i tak je to šedej dovoz, protože distributor má výhradní právo na distribuci v ČR. Jinak by tady právě mohl vzniknout (a už by tu dávno vznikl) jeden monopolní distributor, který by u nás vydával a distribuoval všechny hry. Sem tam se TopCD sice pokusí vydat si nějakou hru vlastním nákladem, ale neprochází mu to úplně lehce.
Surtep.cz bere jen CZ a SK? Cha

Surtep je asi největší šedej dovozce u nás - hry dováží především ze Skandinávie. Petrusova posedlost nejnižší cenou na Heurece je celkem pověstná. Taky už s ním u nás chce málo který distributor spolupracovat.
PC, PS1, PS2, PS3, PS4, WiiU, New 3DS XL, New 3DS, GC, PSP, PSVita, N-Gage, N-Gage 2, GameBoy Advanced, XBox, X360, XOne, N64, NES