Lo!Zza píše:Ta banda na Youtube jim prispiva na vyplatu.
Nintendo by melo zmenit svuj postoj. Je sice fajn, ze si jednou svy, ale obcas mi prijde, ze praktikuji zkostnatele metody ktere by jim prosly mozna nejakych 20 let zpatky. At chces nebo ne, tak nejlepsi propagace produktu je prave od uzivatelu. Ono je sice hezky si pustit video kde Miamoto basni o tom jakej bude novej Mario peckoidni, ale nejaky objektivni nazor muze prijit jedinne od hracu samotnych. Tohle zavedeni vypalneho mi prijde horsi nez chovani EA.
Viz vcerejsi krok Valve (ó pochvalen bud gaben), kde po vlne nevole zrusili placene mody mi prijde jako mnohem vstricnejsi krok. Takze naopak poslouchani stiznosti hracu je ta prava cesta vpred.
Tak o tom silně pochybuji a pokud, tak jsou to jen nějaké směšné šušně. Youtubeři

tsííí vole smích
To je dnešní problém a jistě to souvisí s tím, že je hodně vidět pod ruce kde komu a mnozí to i vítají, čímž přicházíme o ten pocit překvapení, sami se o něj okrádáme.
Chci říct, že kdejakej pseudo-odborník na všechno má pocit, že má právo na to řídit práci jiných, jejich vize, pocity cesty. Kde jakej h(s)ráč dnes vyrostl do nevídaných výšin a snad se skrze hraní stal právoplatným členem vývojářského studia/týmu ... opak je pravdou, informace jsou povrchní a lehce nabité.
Nintendo s jejich politikou jsou ojedinělí a výjimeční. Neunikají jim nečekaně předčasně informace, nepouštějí předčasně nedodělané hry, nebombardují svět trailery, částečnými videi, fotkami z her ... nehypují! a především, ví co dělají.
To že vystupují
Satoru,
Reggie případně
Shigeru v jejich programu Nintendo Direct je sakra dobré, protože Nintendo má svou tvář, přesně víme kdo za tím vším stojí, víme koho obdivovat, koho proklínat. Prezentují svojí věc.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.