Stránka 248 z 351

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 11:50
od SCobra
To je bug ;-)

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 12:05
od N.Marko
Možná :(

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 12:14
od SCobra
Zcela určitě... Možná se snaží vyměnit mokré gumy za suché...

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 12:37
od N.Marko
Což je blbý nápad, protože chčije jako z konve. Navíc mi to dělal i na mokré silnici bez deště, když jsem měl střední gumy. No nic, tohle si prostě musím ošéfovat.

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 19:55
od marts
Přesně tak, od toho jsi šéf závodní stáje abys udělal s řidiči pořádek.

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 19:59
od N.Marko
Tak dík za podporu no... :D

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 21:19
od SCobra
Kdybys ho jen vypustil a on ti vyhrál závod, to by byla nuda :D

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 22:38
od N.Marko
A jak si myslíš, že vydělávám? ;-)

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2011 06:49
od Sedli
Právě jsem dojel A-spec Endurance 1000km Suzuka. Trvalo mi to "jen" 5 a půl hodiny, hlavně protože v poslední třetině začalo pršet a moje časy v dešti se najednou zvýšily o 30 sekund na kolo (oproti suchu). V dešti prostě neumím ukočírovat formuli.

Výsledky: Jízdou jsem ztratil 45 koní :-D a dostal jsem 500tisíc EXP, což je víc než jsem z toho dostal peněz.

Jinak to vypadá, že 24 hodinovky v A-spec ani nebudu zkoušet jet, protože bych to fyzicky asi nezvládl.

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2011 09:35
od marts
Stačí vyměnit olej a hned je motor jako nový - tedy alespoň u mne to tak fungovalo. Když mi klesl výkon asi o 50BHP tak jsem nejdřív vyměnil olej ale pořád se mi zdálo že to původně bylo podstatně víc, tak jsem utratil asi 200 tisíc Cr. za generálku motoru a výkon se mi zvednul pouze o 1 BHP.

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2011 23:35
od N.Marko
No tak jsem si v sezónním autosalónu koupil formuli (tu od Poliphony, na Ferari musím ještě hodně šetřit). Abych na ni měl, musel bych jezdit hodně dlouho, ale radši jsem si zašel do sezónních podniků a dal ty poslední závody. Krátký Nurburering s M3 Bavorákem a High Speed Ring s Takatou (Mazda RX7 na staroidech) - oba jsem už měl předtím, takže investice nulová. Tohle jsou vůbec zajímavé podniky. Musíte mít jen předepsané auto a startujete osmý, přičemž do osmi kol musíte všechny předjet. Jenže tu káru si můžete potunit jak chcete, takže máte automaticky výhodu a ocenění je nehorázné - dvě mega kreditů a 120K XP! Najednou jsem brutálně poskočil o čtyři levely! Ještěže to funguje jen jednou a nedá se takhle hrabat donekonečna. I tak to je palba jako sviň :D

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2011 15:25
od rgnatro
Zdravím,
mám dotaz ke GT5: Jede evropská (PAL) verze této hry (resp. je nějaká možnost, aby jela) 60fps? Nemám tuto hru a nemám ani ps3, abych to vyzkoušel. Ale prostě mě to zajímá. Je mi jasné, že přes RGB to pojede asi spíš 50fps, ale jak je to přes hdmi?
A druhý dotaz: Proč je tak málo 720p/60fps videí z této hry ke stažení na netu? Nebo jen špatně hledám? Často nacházím videa natočená kamerou, ale přímo zachycená z video výstupu ne. Díky.

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2011 15:41
od N.Marko
GT5 jede 60fps bez ohledu na region (pres HDMI samozrejme). Videa nevím, asi to je technikou snímání.

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2011 16:19
od marts
rgnatro píše:A druhý dotaz: Proč je tak málo 720p/60fps videí z této hry ke stažení na netu? Nebo jen špatně hledám? Často nacházím videa natočená kamerou, ale přímo zachycená z video výstupu ne. Díky.


Toto zřejmě souvisí s tím že PS3 HDMI výstup je zakódovaný za použití HDCP takže na příme stažení obrazu je potřeba mít kartu která podporuje grabovaní v HDCP - no a toto není zas tak běžné vybavení (a ani levné).

Teda ještě by to šlo grabovat přes komponentní výstup, ale karta na grabování přes komponent bude možná ještě dražší než ta s HDCP.

Re: Gran Turismo

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2011 16:39
od rgnatro
Aha, no, tušil jsem, že to bude kvůli kódování hdmi. Ale nemělo mít GT5 podporu uploadu replayů přímo na youtube nebo něco takového? Jak to je?