Stránka 10 z 11

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2008 21:25
od sega.maniac
Takze sme se na tomhle foru dostali k obecnemu nazoru ze DiRT je brak a navic jeste se spatnou grafikou? (mimochodem, rad bych videl nekdy lepsi)

To ze se tu nikomu nezamlouvaj ProStreety de jeste mozna pochopit, ale tohle uz mozna kapanek prehanite.

Je to spickova hra a jestli ma nekdo problem stim ze je to arkada, hra ma preci 5 druhu obtiznosti.

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 4. 2008 11:21
od Weightlifter
Mi se ta grafika líbí v pohybu říkám na screnu to rozmazal ten blur

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 5. 2008 07:54
od niio
3D_Crab píše:CMD: Dirt jsem zkoušel a nejen že je to opravud nechutně přeefektované, tak je to taky nechutně náročný (=neoptimalizovaný). Zvuky motorů mi připadaj jako kdyby byl puštěnej vysavač, menu je taky dost děsivě blbě udělaný == ta hra je na prd.



menu je konzolove a je priserne, co sa tyka cakania, kym sa prepne dalsia obrazovka menu. v menu nepotrebujem ziadne efekty dynamickych okien, ked cakam 1-2 sekundy,kym sa okno priblizi.

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 7. 2009 23:12
od Siegel13
mám problém v této hře s hraním po internetu, vždycky po načtení se mě ukáže předek auta a dole nápis spojení selhalo, nevíte o tomto někdo něco víc???

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2010 10:31
od Weightlifter
Zkouším nějaké grafické mody a našel jsem jeden co dost omezuje ten bloom.
bez modu
Obrázek
Obrázek
s modem
Obrázek
Obrázek
bez
Obrázek
s
Obrázek

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2010 13:00
od jezek
Paradoxně to bez něj vypadá o dost hůř :-(

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2010 13:28
od Weightlifter
No jo ten bloom tam tak nějak už asi patří
Tady ještě bez modu jen s vypnutým bloomem
Obrázek
a bloom na 70%
Obrázek

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 7. 2010 20:17
od Torham
Weight: Ten bloom je v té hře evidentně přepálenej...jedině dobře, že to někdo upravil.

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2011 01:04
od Sasakr
Tak jsem si vzpomněl, že mám doma na doupěcím DVD demo a zkusil jsem ho. No řeknu vám, jsem unešen. Já to sice kdysi dohrál na notebooku, jenže na skoro nejnižší detaily. Teď mi to jede na max a 60 FPS krom závodů bugin, kde to tedy na několika místech značně kleslo, což je důkazem dobré zprasenosti té hry, ale klasické etapy i rallycross jedou naprosto dokonale a musím říct, že to i skvěle vypadá. A co je mě dorazilo nejvíc, strčím volant, s nastavením ani nehnu a víte co? Takhle dobře ovladatelný auto jsem ve hře snad ještě nezažil. Jako bych ho doopravdy řídil. Je to dokonalý zážitek. Vážně paráda. Sice furt platí ona přehulená brzda, ale dá se s tím sžít. Takže sakum prdum se na to dost těším, až se dostanu k plný.

Jinak je sranda, jak tvůrci v opojení postprocesem zapomněli, že díky němu není na budících skoro nic vidět :-D

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2012 17:48
od Swejzi
Chtěl jsem si po letech zahrát CMR: Dirt 1, ale zaboha se mi nedaří hru spustit, po spuštění jen černá obrazovka a po chvilce spadne. Co jsem tak hledal po internetu, tak nejsem zdaleka sám. Kdysi na starší sestavě to chodilo. Netuší někdo kde je zrada?
Moje sestava:
4x AMD Phenom II 960T (3700MHz)
4 GB DDR2
GTX550 Ti
Windows XP SP3

Pravděpodobně hra nepodporuje novou GK, nebo CPU (zkoušel jsem i podtaktovat). Nedá se nějak emulovat starší GK, případně neví někdo, kde konkrétně je problém?
Díky

EDIT: Koukám, že Sasakr má v profilu podobnou sestavu a podle příspěvku nade mnou mu to chodí. Otázka je, jestli tuto sestavu měl i v době psaní příspěvku.

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2012 18:32
od Sasakr
Ano, mám sestavu z profilu a demo šlapalo skvěle. Zkus, jestli ti jde demo.

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2012 18:52
od Swejzi
Demo jsem právě zkoušel taky a výsledek naprosto stejný.

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2012 19:46
od Sasakr
Tak to je dost divný. A s jinejma hrama problém není?

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2012 19:52
od Swejzi
Právě, že není. Stejně se to chová i v čistém systému. Viděl bych to na nějakou hw nekompatibilitu. Ještě zkusím nové ovladače na GK, jinak nevím.

-- 9. 12. 2012 20:18 --

Tak ovladače nepomohly. Tobě to demo chodí i teď? Se současným sw a ovladači? Napadlo mě, že to může mít na svědomí nějaká aktualizace Win, nebo že to nechodí s novými ovladači.

Re: CMR:Dirt

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2012 20:48
od Sasakr
Člověče, vyhrabal jsem kvůli tobě celou skříň, ale disk jsem nenašel. Takže neporadím. Nicméně přeci jen moje karta a tvoje si nejsou zas tak podobný. Ale je to divný, dost divný, no.