Stránka 1 z 1

CMR 2005 - nejde spustit

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 10. 2005 16:38
od Dejsipivo
Čau, nejde mi Colin McRae Rally 2005, když ho chci spustit, tak jen problikne černá obrazovka a hnedka to vypadne zpátky do Woken. Mám Windows XP bez SP2, Celeron 2,8GHz, 768MB DDR RAM, 128MB DDR grafiku ATI Radeon 9250. Nevím si rady, DX sem nainstaloval přímo z DVDčka CMR2005.

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2005 13:51
od BlackeyX
Mám podobný problem s GTR. Za 1200Kč to fakt se...e. Vyzkoušel jsem snad všechno, ale po nastavení všeho potřebnýho v menu dám race, a....... win. Na jiných pc v poho.:x

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2005 18:53
od tonda.kavy
Ahoj,zkus kliknout na zástupce na ploše pravím myšítkem,dát vlastnosti,okno zástupce a do kolonky cíl napiš až na konec novideo.Mělo by to vypadat si takle

"C:\Program Files\Codemasters\Colin McRae Rally 2005\CMR5.EXE" novideo

Re: CMR 2005 - nejde spustit

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 12. 2005 09:31
od BoBor_007
Dejsipivo píše:Čau, nejde mi Colin McRae Rally 2005, když ho chci spustit, tak jen problikne černá obrazovka a hnedka to vypadne zpátky do Woken. Mám Windows XP bez SP2, Celeron 2,8GHz, 768MB DDR RAM, 128MB DDR grafiku ATI Radeon 9250. Nevím si rady, DX sem nainstaloval přímo z DVDčka CMR2005.a/quote]

a mas original ? jednemu znamemu ( nebudem menovat )
to nefici lebo ma napalenu . reinstaluje windows a potom mu to 2 dni ide a potom zase ne a ja mam original a nemal som problem na
AMD Atholon 2000+ XP ; 256 MB DDR RAM ;GeForce FX 5200
( 64bit )64MB na AGP
a dosku mam daky smejd od matsonicu ktorý idem vimeniť
a kúpit este 2x512 RAM
a doska je preto smejd lebo vzdi ked vypnem hru tak nahodi
"BlueScreen" :cry: