Stránka 3 z 5

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 1. 2008 12:32
od Veverka
Ve FO 2 jezdí výhradně na všechny 4. Někdy ale i na přední. Zadní mi moc nejdou.

Při instalaci FO mi z kompu vyjede DVDromka, bez žádneho psaní (že mám vložit disc 2). I když se mi to tam neobjeví tak ligicky dám do romky CD 2. Pak se mi tam nápíše že mám vložit CD 2 i když tam je. Pak mám kliknou na Přerušit nebo na Pokračovat, ale i když na to kloikám že se myš ničí tak mě to nechce pusit dál.

EDIT: FO: UC Vyšlo na X-Box na PC se dá předobjednat. NA PC by vám mělo přijít někdy po 1.3.08

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2008 08:12
od jezek
U jedničky mi to ověřování taky sem tam blnulo a chtělo to po mne vložit originál CD,ikdyž bylo v ROMce.Nevím,jestli to nezrušil nějaký patch.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2008 09:56
od HALI32
Auta na zadní náhon jsou o nervy... :D Pokaždé jsme se někde o rozstřelil o něco :D

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 2. 2008 09:41
od normen.bates
v březnu 11. vyjde FlatOut za 37kč v ABC :D

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 2. 2008 17:44
od Veverka
Bezva. Jak to víš, a fakt FO 1?

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 2. 2008 18:55
od normen.bates
nevím,aby nikomu nevadilo že dám odkaz,ale na hodnoceníher.cz vždycky je dopředu co vyjde v časopisech.ted např.vyšla hra za 38kč EL MATADOR :D
http://www.hodnoceniher.cz/clanek.php?cislo=504

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2008 19:20
od jezek
No,možná by stačilo projet fórum a zjistit,že na tohle je tady samostatné téma: http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=7337
Navíc tady je totálně OT
:wink:

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2008 07:28
od Fuck8r
mám Flat Out Gold CZ (1+2 na jednom DVD) od TOP CD a zatím jsem pařil jen 1. díl cca týden a včera z ničeho nic tabulka fatal error s nápisem load error - když jsem to chtěl spustit :-S

když jsem měl pirátskopu verzi hry tak vše běželo jak má a koupím originál a eróry ... to mně od nakupování originálek docela odrazuje...

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2008 05:00
od jezek
U jedničky mi to padalo dost často.U skoků a těch blbin takřka na 100%,pak to někdy při ověřování cd napsalo,že nemám originál.

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2008 19:31
od Veverka
Mě FO 1 na DVD verzi jde dobře, dokonce i bez ověření. FO 1 mám z ABC a šlape jako hodinky.

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 7. 2008 08:08
od jezek
FO1 mám jako dvou cd verzi,hned jak to vyšlo a byly s tím problémy.Ale bylo to kompem.Stačilo zupgradovat a přestala to dělat :D

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 10. 2012 09:37
od Sasakr
Mám ho na Steamu v inventáři. Pokud by měl někdo zájem, jsem ochoten za něco vyměnit, ideálně něco z tohoto seznamu http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sa ... tyl=seznam

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 6. 2013 20:38
od SCobra
Po letech jsem se dostal k Flatout 3 a jediné, co k tomu můžu říct je:

WTF is this *****??? (vypnul a odinstaloval jsem to po prvním závodě)

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 6. 2013 16:04
od Ertefol
Trojka až tak po letech není ;) A dělala to úplně jiná firma...

Re: Flatout

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 6. 2013 15:03
od mmmjack
No já vám nevim, ale ani jednička s dvojkou mně nijak nepřitáhly, a štve mně to, zkoušel jsem to několikrát, ale ... přinesly příjemné zpestření od NFS série, jenže dostal jsem se vždycky do situace, kdy jsem jel jeden závod asi 10x a nikdy nebyl schopen vyhrát, tak už mně to přestalo bavit, měl jsem upgrady všechny možné, ale prostě to nešlo. U NFS byly podobné situace, ale vždycky jsem závody nějak dojel a věděl, co tam od auta čekat, kdežto ve FO se ty auta chovaj tak nějak divně, tak jsem to nikdy nedohrál. A trojku jsem ani nezkoušel.