Project Torque

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mirk0 14. 10. 2008 10:29

Cafte hra z vas niekto hru project torque ??? Je to super racingovka a je FREEE!! ;)

Prikladam par screenov ako to vyzera
Reklama : http://jp.youtube.com/watch?v=1kqbuSDh3Gc

a tu je zopar screenov:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Project torque je zadara tak tahajte :))
http://project-torque.aeriagames.com/
Mirk0
First Blood

Odeslat příspěvekod Mirk0 28. 12. 2008 13:43

Project torque web: http://project-torque.aeriagames.com/
Aeria games web: http://www.aeriagames.com/

Zdravim chcel by som Vás pozvat na nasu CZ/SK Project Torque

fansite !!

adresa : http://pt.andy-design.eu/
Najdete tam informacie o eventoch a novinkach v PT!!

Obrázek

Project - Torque Game Features :

* MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game)
* Cutting Edge 3D Graphics
* Several Types of Game Modes
* 2-20 Player Races
* Advanced Experience and Licensing System
* Online Community features like Chat and Email within the

Client
* Shop and Item Mall for Upgrades and Car Customization
* Online Rankings
* Tournaments

Upcoming Features

* Race Teams / Race Clubs
* Fully Customizable Avatars and Race Girls
* New Cars
* New Tracks
* New Modes of Play
Navstivte web a tahajte pt zadara !!! ;)
http://project-torque.aeriagames.com/
Mirk0
First Blood

Odeslat příspěvekod USER47 29. 12. 2008 20:52

Tak jsem to začal hrát a zdá se mi to celkem fajn. Grafika ucházející, fyzikální model o třídu lepší a reálnější než v NFS a podobných...Akorát tam ještě nechápu pár věcí, to je ale asi otázka času.

btw: Kde najdu takový ty klíče na odemykání SP misí? V tom explorer módu jsou nějaký kraviny jako pneumatiky, nitro apod, ale klíče jsem tam nikde neviděl...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 30. 12. 2008 18:34

Dojmy po dni hraní:
- Nejdříve ke grafice. Zpočátku se mi zdála pouze pěkná, ale po tom, co jsem v nastavení pozapínal spoustu fičur (kromě motion bluru, na kterej jsem alergickej) to vypadá přímo úžasně.
- Jízdní model mi připomíná NFS5-Porsche, takže se nekoná vybírání ostrých zatáček ve stovce, ovládání vozidla je tedy trochu těžší, než v novějších NFS nebo GRIDU, což je jen dobře.
- Konečně hra, ve který se volant otáčí víc než o devadesát stupňů a ruce na něm klasicky přehmatávají. V kombinaci se slušným jízdním modelem to při pohledu z kabiny vypadá poměrně realisticky.
- Auta jdou vylepšovat vizuálně i funkčně, dílů a vinilů není moc, ale asi postupně přibývají.
- Je tam poměrně dost herních módů, zatím jsem vyzkoušel jen pár a většinou jsem se u nich bavil.

- Co se technický stránky týče, loadingy jsou poměrně dlouhý a občas se mi stalo, že se nějaký server kousnul. Ale není to nic tragickýho.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 31. 12. 2008 16:17

To jsem tu jedinej, kdo to hraje? Pusťte se do toho a dáme nějakej doupěcí závod:-D.

btw: V tý hře je snad všechno od závodů do vrchu přes městský závody až po nascar (včetně menežování paliva a rychlejšího ježdění ve vzduchovým stínu za soupeřem).
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 14. 1. 2009 18:46

už sosám :D
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 14. 1. 2009 19:23

Fuck8r: Výborně:).

Vzhledem k nic moc dostupným screenům přidávám pár dalších přímo ze hry, aby bylo vidět, jak to vlastně normálně vypadá.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 14. 1. 2009 19:42

btw: Fuck8re, nenech se kdyžtak odradit prvním dojmem, mám pocit, že tě to po prvním spuštění naveze do nějakýho tutorialu, bude to v rozlišení 800x600 se vším na low či medium a nenechá tě to tyhle věci změnit až do doby, než projedeš jakousi krátkou trať na seznámení s ovládáním. Navíc se tam bude zobrazovat ideální stopa a celkově to bude trochu zmatený. Jak tímhle projdeš, poladíš si grafiku, kameru, povypínáš zobrazení ideální stopy apod, bude to trochu něco jinýho:).
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 14. 1. 2009 19:57

och šit - chtěl jsem to spustit a ono to začlo sosat 300MB aktualizací ještě :shock:
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 14. 1. 2009 20:10

Jo jo, hra se furt vyvíjí, přidávají se nový auta, tratě, módy a jiný vylepšení (i na konec ledna se jeden větší update údajně plánuje). Což v základním instalátoru samozřejmě všechno obsaženo není. Mám dojem, že po tom 300MB updatu to bude sosat ještě jeden podobně velkej:-D.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 14. 1. 2009 20:13

COŽE??? :shock: :shock: :shock:

no to snad né tak já se k tomu dokopu - celý den to sosám a teď když si to chci zahrát a jsem závodně nadrženej tak toto :-/
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 14. 1. 2009 20:19

Celej den to sosáš? Vždyť to nemá ani giga a frčí to rychle...to jsi na dial-upu, ne?:)
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 14. 1. 2009 20:22

no jo no tak celou hodinu :D ... ale 300MB update už jede hodinu a půl a jen 80% 8-S
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod M@tezz 14. 1. 2009 20:24

Nějakou dobu už to na zdejší doporučení hraju. Nijak intenzivně, mám zatím jenom to základní vozítko, vyladěné tak na 2/3 maxima. Fajn hra. Co mi ale vadí víc než dlouhé loadingy, jsou ti vypatlanci, co nesnesou, že je člověk předjel a v další zatáčce nebrzdí, aby to do vás zezadu nasypali a odstřelili vás z trati. To už se pak nedá dohnat, když jsou auta zhruba stejně výkonné.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fuck8r 14. 1. 2009 20:29

no jsem na to zvědavej - teď jezdím 3 měsíce v kuse (tzn. každej den) rFactor takže to mám dost v ruce a hned poznám kvalitu jízdního modelu - může to překvapit ^^
Fuck8r
Rampage

Další stránka