Nazdar kočičáci, tak když tu prý nejsou redaktoři, mrknul jsem se za vámi a na pár věcí budu reagovat.

Recenze: Žádné kopie pro novináře, žádné úplatky, žádná dovolená v Karibiku s vývojáři, nic; máme tu hru k dispozici ve stejnou chvíli jako kdokoli jiný. Recenze bude, bude brzo, ale v rámci zachování kvality nemůžete chtít zázraky. Jinak problém bety byl, že ukázala jen multiplayer, o singlu se vědělo jen to, co řekli Blizzardi, a to, co lidi odkoukali z jedné hratelné mise na výstavách (Ertefol ji hrál). Obrovitý dvoudílný článek o multiplayeru v betě jsem napsal zde:
http://www.doupe.cz/Dojmy-StarCraft-II- ... fault.aspx (druhý díl si snad dohledáte

).
Novinky na fóru: Je to nesmysl, od toho má Doupě RSS (aspoň v to doufám

). Fórum je skutečně pro diskuzi. Co se týče výskytu redaktorů - jsou to taky jen lidi a popravdě ne každý se v diskuzích vyžívá. Ne vždy je taky na tyto aktivity dost času; kdo si mě pamatuje se začátků fóra (ach ta nostalgie), tak asi matně tuší, že sem teď píšu krapinínek méně.

Multiplayer: Kdybyste někdo z nějakého podivného důvodu chtěl můj nick, je to Locklear. RealID nerozdávám, ale jestli funguje přidávání i SC nicků jako v betě, takhle to stačí.