Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2007 16:08
od _DAVE_
SCobra - Prvni dva dily?? Podle me jde Red Alert2 a Tiberian Sun hrat na 256MB uplne normalne.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2007 16:46
od Králíček
Age of Empires II: CE
Total Annihilation
Warcraft 3: FT
:twisted:

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2007 20:01
od 3D_Crab
_DAVE_ píše:SCobra - Prvni dva dily?? Podle me jde Red Alert2 a Tiberian Sun hrat na 256MB uplne normalne.

Ono by na tom šlo SPUSTIT i C&C: Generals (ovšem nejspíš nehratelně, záleží na více věcech) :)

j_vrba: myslíš, že by byl moc velký problém si dokoupit alespoň dalších 256MB RAM ? Při dnešních cenách to máš jak za dvě hry ze zlevněný edice :)

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 4. 2007 20:10
od Ertefol
no, brácha na NB Generals i hrál, myslím že tam je 512 MB RAM, ale o plynulejším hraní to nebylo... I když tam to spíš hodně brzdí ta integrovaná karta, takže by to možná za zkoušku stálo :)

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 4. 2007 00:36
od Berzeger
Ja hraju RA2 v pohode na nejvyssi rozliseni na notasu s 384MB RAM, gigovym celeru a integrovanou GFX a tuhle hru muzu rozhodne jen a jen doporucit (pokud neznas, cely nazev je Command and Conquer: Red Alert 2 - jedna se o alternativni druhou svetovou, kdy se Einstein vrati zpet do minulosti, kde zabije mladeho Hitlera v domneni, ze tak 2.sv nezacne, nicmene misto Dolfa zautoci Sovetsky svaz :) )

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 4. 2007 06:52
od Králíček
RA2 běží i na 64 či 128 RAM a je krásně hratelný (hlál sem ho na Duronu 650 :lol: ), popřípadě i jeho datadisk Yuri's Rev....

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 4. 2007 09:36
od SCobra
_DAVE_ píše:SCobra - Prvni dva dily?? Podle me jde Red Alert2 a Tiberian Sun hrat na 256MB uplne normalne.

Neříkám první dva, ale první díly - asi to nebylo moc dobré vyjádření, protože jsem tím myslel i RA2 i TS...

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 4. 2007 22:03
od Berzeger
jj, ja to hral jeste na P3 500MHz, 128MB RAM, TNT Riva2 a jelo to krasne :) vsechny command and conquery az po renegade nejsou moc HW narocne.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2007 12:15
od SCobra
Berzeger píše:jj, ja to hral jeste na P3 500MHz, 128MB RAM, TNT Riva2 a jelo to krasne :) vsechny command and conquery az po renegade nejsou moc HW narocne.

Já vim, Tiberian Sun jsem hrál na Celeronu 300 se 128 MB RAM a Rage Pro...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 5. 2007 13:40
od wojta
Starcraft, Settlers III

Dune

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 11. 2007 21:51
od migelde
Treba Duna online:)

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 11. 2007 01:20
od Marcel Kudlvasr
He ,he Vrrrba ,cokoliv co seženeš ze starších mágů ,můžeš si to ověřovat na demech ,třeba zde na Doupěti či na abecedě her...sleduj JRC-levné a zlevněné edice+klasika compilace,... ,,Nádraží-antikvy u Trafik,bazary ,na Netu se toho lidi zbavujou...zdroj:Mágy! maj,,no i v těch letošních něco vyšlo Score/Plevel!...kontroluj Levné knihy ,jinak bez kamarádů ,investic a stahování ,nebudeš mít hrát co,že ...Takže otázka? spíš měla znít ,kde to seženu než co to utáhne ,že...Lovu zdar...napiš mi na SZ...
Marcel,,šaflička,,od Zvonu...mý favoriti např.Suden strike ,Alfa centauri a cca 200 kousků dále viz výše,he...začni to shánět...rozbij prasátko a k Vánocům si udělej radost : v Doupěti ,JRC a pod...dobrunka

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 11. 2007 09:30
od Wint3r

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 11. 2007 20:34
od Torham
Berzeger píše:Soldiers: Heroes of World War 2, Ground Control 2 a Homeworld 2 na 256MB rozhodne ne.
Doporucil bych Heroes of Might and Magic 3 (ted nekdy to ma vyjit za 199Kc i s datadisky od CD Projektu, to je hra, kterou budes hrat, dokud ti nezacnou krvacet oci :) ), z druhy svetovy valky pak Blitzkrieg (299Kc od Game4u)
Dobrá plácanína :D GCII si na 256 MB dávám celkem dobře (OK, musel jsem ladit grafický možnosti a ve větších bitvách to není 100% plynulost, ale hratelné to je :wink: ). HomeWorld 2 mi na 256 MB RAM jede s TVRDÝM klidem na max 8) Ona to totiž není takřka vůbec náročná hra a přitom ty bitvy vypadají úchvatně (ježek ví, vždyť jsem ho na HomeWorlda docela dlouho lákal :mrgreen: ). Takže nevím, co mluvíš...taky jde o to, jestli jsi to na těch 256 MB RAM testoval a jaké další komponenty (GK, CPU, MB) ten comp měl :)

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 11. 2007 20:38
od HALI32
Red Alert 2...jedna z nejlepších strategíí...Warcraft 3 určitě...
A jinak různé ty Empajry a Blitzkrígy by měly jet bez problémů...