Stránka 5 z 5

Re: Série Age of Empires

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2013 16:36
od baltimora
Zdravím, nemôžem nainštalovať Age of Empires II do vlastného priečinku C:\Games..., operačný systém je Windows XP SP3 (včera som spravil čistú inštaláciu), do C:\Program Files to dovolí inštalovať, inak nainštaloval som si už do C:\Games... Age of Empires I aj s datadiskom a tam to šlo v pohode, teraz pri dvojke to hlási chybu, a nie a nie to tam nainštalovať, vie niekto poradiť ?

Re: Série Age of Empires

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 3. 2013 06:32
od baltimora
Super správa: Kultovní strategie Age of Empires II se už za měsíc dočká HD verze, součástí bude i datadisk Conquerors. :tleskani

http://doupe.zive.cz/clanek/kultovni-strategie-age-of-empires-ii-se-uz-za-mesic-docka-hd-verze

Inak pôvodná originál hra Age of Empires II + datadisk (ale aj jednotka + datadisk) fungujú aj na Windows 8, ale vítam tento krok, že sa nezabudlo na legendárnu hru, no chcelo by to i HD verziu prvého dielu.

Re: Série Age of Empires

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2013 13:34
od mmmjack
Koukam a jsem rad ,ze nejsem jedinym priznivcem AoE1. Taky bych pro ni byl, lec u ni se aspon nevyskytuje chyba s barvami jako ve dvojce, takze to neni tak hrozne. Asi ji nahodim po letech :) byla to jedna z prvnich strategii, kterou jsem na pc poradne hral!

Re: Série Age of Empires

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 5. 2013 21:25
od mmmjack
Hrajete tady nekdo AOE II HD edition? Ja si to koupil, multiplayer je super, ze funguje i na dnesnich strojich. Pokud by nekdo chtel, muzem se domluvit a zahrat.

Re: Série Age of Empires

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2013 00:05
od Poltergeist
AOE 2 HD sems táhnul a hrál, dobrý ale vykreslování nikam nepokročilo na W7 je to takový trhaný a to mám super rychlej pc

Re: Série Age of Empires

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2013 10:21
od mmmjack
No to se trha bohuzel asi kazdemu. Ja ocenuju celkove hezci grafiku, funkcni puvodni multiplayer, spravne barvy, bude toho vic ale ted si nevzpomenu. Dalsim prinosem je komunita a jeji zlepsovaky, kampane, addony apod. Treba se to casem jeste zlepsi.
Napr 500 pop limit je sice hezky, ale engine to absolutne nezvlada.

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 11. 2014 07:12
od DRAKcz
Zdravim vespolek. Koupil jsem Gift na steam AoE III Complete edition. S cestinou jsem pocital ze budu muset shanet, ale netusil jsem, ze to bude big problem. Ne ze bych si neporadil s Eng, ale v 35 letech si toho uz moc nepamatuju a cestina urcite potesi, zprijemni hrani. Googlil jsem jak se dalo, ale sehnal jsem horko tezko cestinu pouze do hlavni hry, oba datadisky mam v Eng. Nemate nekdo prosim v compu cestinu na ty datadisky nebo odkazy na verzi hry 1.14? Dekuji moc

Re: Série Age of Empires

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 11. 2014 18:34
od mmmjack
No, myslím si, že na tu "nejnovější" verzi už čeština snad ani nebude, já ji používal s krabicovým originálem při vydání, jenže jak se pak hra aktualizovala, tak už novější verzi češtiny nikdo nevydal.
Takže buď jak za "mlada" s překladovým slovníkem, nebo hledat dál, ale dnes hra dost upadla v zapomnění, takže se s češtinou asi nikdo nedělal.
Slovenčiny jsi zkoušel?
http://slovenciny.com/download/slovenci ... nasties-sk
http://slovenciny.com/download/slovenci ... rchiefs-sk
Nevím na které je to verze ale.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 11. 2014 17:13
od DRAKcz
Mrknu na to, diky