Stránka 2 z 2

Re: Civilizace V problém

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 9. 2012 19:22
od USER47
Zkus ještě ve hře před přepnutím na fullscreen zaexperimentovat s rozlišením a obnovovací frekvencí. Ideálně rozlišení nastav na nativní rozlišení svýho monitoru, pokud ho teda znáš...

Re: Civilizace V problém

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 9. 2012 19:39
od SCobra
No to samozřejmě přestane jít, když to ve hře nastavíš na Full Screen... Zkus to nastavit zpátky a pak ve hře zmáčknout Alt + Enter.

Re: Civilizace V problém

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 9. 2012 17:03
od Biggrrcze
a nemůže být problém v tom, že jsem předtím měl monitor který měl rozlišení 1600x1200 a ten co mám teď má 1366x768 ? něco s ovladači na monitor ?

Re: Civilizace V problém

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 9. 2012 19:29
od SCobra
Taky může. Zkus odinstalovat ovladače od monitoru a pak je zase nainstalovat.

Re: Civilizace V problém

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 9. 2012 11:28
od Biggrrcze
problém vyřešen v menu hry jsem odškrtl "automatické nastavení rozlišení" Díky