Stránka 2 z 2

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 11. 2008 22:43
od Mr.Bombastic
Peter S. Kenedy píše:Mr. bombastic v čem je teda lepší oproti 2008 verzi?


Ja som 2008 nemal :D

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2009 11:47
od Peter S. Kenedy
Tak to vypadá, že další NHL už na PC neuvidíme http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 1981&r=top
Zato by jsme se mohli dočkat NHL2k10

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2009 12:20
od Weightlifter
Peter S. Kenedy píše:Tak to vypadá, že další NHL už na PC neuvidíme http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 1981&r=top

Určitě to všechny mrzí :lol:

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2009 12:57
od Peter S. Kenedy
Ty, kteří si to každoročně kupovali, jen kvůli novým soupiskám a jinému menu, to uričtě štvát bude :-) Mě teda vůbec ne...NHL 09 mám na PS3 a jsem spokojenej...uvidíme jaké změny přinese NHL 10 podle toho koupím

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 3. 2009 11:46
od Torham
PSK: Tak jako rozdíl mezi PC/PS3/X360 verzemi je diametrální v těžký neprospěch PC verze :-) Mám v práci kolegy-blázny do hokeje, co si bláhově koupili NHL 09 na PC a u otce hrají její PS3 verzi. No říkají, že ta PS3 verze je někde ÚPLNĚ jinde...promakaná hra jako celek, detailní editory (lze si prej dokonce zvolit tvar a tvrdost čepele hokejky, atd.) a další věci. EA se s těmito sériemi na PC vyloženě vykašlala (lehce ošmrncnutý engine z NHL 05, pár drobnůstek + aktuální soupisky), takže mne taky nevadí, že EA hodlají s PC verzemi skončit. Ale na druhou stranu, nějakej PC hokej by to chtělo. Jestli bude NHL 2k10 na PC a jestli bude lepší než NHL 09 (myšleno PC verzi), tak proč ne? :)

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 3. 2009 14:32
od AlienX
suhlasim, konzolove verzie su suprove (X360,PS3)

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2009 21:03
od HALI32
Tak konzolové NHL nemá chybu. :) Naprosto jiný zážitek, než na PC...teda obrovský zážitek a adrenalin... :) na PC vůbec. Ale pro mě na PC určitě nejlepší NHL, teda možná proto, že se této hře teď docela často věnuji. Už ale nemám problém kombinovat i na tu největší obtížnost. Na konzolích je daleko více možností teda. Hrál jsem na PS3 a fakt nádhera. EA se pořádně vytáhlo a přišlo s pořádnou simluací ledního hokeje. A ke grafické stránce snad není co dodat.

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 6. 2009 14:32
od SilverSurfer
Aby som zbytocne nezakladal novy thread tak psiem tu. Chcel by som sa vas spytat co mam spravit aby som mal defaultne hracov v povodnych tymoch. Neviem ako sa to stalo ale teraz mam crosbyho v edmontone namiesto pittsburgu a mam tam za neho niejakeho ieho hraca je toho viac fakt neviem ako sa to mohlo stat... no to je jedno, skusal som to aj preisntalovat odstranil som subory z dokumenotv... nainstaloval som to a stale to iste...Dakujem za rady

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 12. 2009 13:48
od LukiKE
Hali lepsie by bolo keby sa dala vopred urcit taktika hry,prihravky atd atd
Napr idem dopredu z pukom,vidim svojho hraca ako ide zamnou chcem mu prihrat dozadu a prihra hracovi co ide po strane...
Niekedy sa nedaju vyuzit finty ako v realne,..snad sa nieco opravi v dalsiom pokracovani

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 2. 2010 23:38
od Smrtka 42
mám problém nainštalujem nhl 09 ale úvodná obrazovka je modrá len hudba hrá...neviete čím to môže byť? vopred ďakujem za odpoveď..

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 6. 2010 19:55
od BreC
Nevíte někdo, proč mi nejde hra uložit ?

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 2. 2011 20:45
od Miguel_Vacuel
Zdravím, mám na vás jednu prosbu: koupil jsem si normálně NHL 09 na PC...normálně jsem ho nainstaloval a když to zapnu tak se mě to samo ovládá...na nic nešahám a prostě si to vybírá nastavení a typy hry samo i hráči na ledě si dělají co chtějí

Nevíte prosím někdo co s tím??
Bych vám moc vděčný
PŘEDEM DÍKYYY

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 2. 2011 11:27
od .soul
Jako že i menu se ti ovládá samo? Zápas se ti normálně spustí sám?

Re: NHL 09

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 2. 2011 19:11
od Miguel_Vacuel
zápas se mi sám nespustí, ale vybírá mě to samo týmy i nastavení se ovládá samo... :roll: