http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=35263&r=top
Moje dojmy:
Po prvním spuštění mě hned překvapilo, že i na mý plečce hra jede naprosto v pohodě při nejvyšším grafickém nastavení, jaké je v demoverzi přítomno (několik úrovní grafiky je tam uzamčeno). Přitom hra vypadá naprosto skvěle, modely letadel jsou velmi pěkné a prostředí asi nemá v leteckých simulátorech či arkádách vůbec obdoby. Detaily měst či vegetace mi přišly výrazně lepší než třeba u takovýho HAWX, na letadlech jsou po bitvě vidět průstřely či poškozené díly.
Hra nabízí několik herních módů, od arkádovýho, kdy se jedná opravdu o řežbu pro klávesničáře, která si se zmíněným HAWX nic nezadá, až po mód simulace. Jeho autenticitu nedokážu posoudit, protože jsem žádnej leteckej simulátor nikdy nehrál a ani nemám joystick. Nicméně podle lehký ochutnávky to působilo docela hardcorově. Tady by mě zejména zajímalo, co na to říkají zkušení simulátoroví hráči, protože podle všeobecných očekávání se má jednat spíše o arkádovou hru a simulace ve stylu starého Sturmovika by byla celkem překvapením.
Ještě pár materiálů...
Trailer:
Video s hraní s TrackIR:
A pár screenů z dema: