Stránka 6 z 81

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 08:46
od Weightlifter
Blizzard jsou jedni z mála, kteří na konzole se*ou a taky nechápu proč by mělo Diablo vycházet na konzole aby se hraní prznilo nějakým gamepadem

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 08:53
od uzivatel_cz
Weightlifter: uz kvuli lidem jako ty by to meli udelat :D

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 08:53
od Weightlifter
Ale neudělají :mrgreen:

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 09:48
od uzivatel_cz
Weightlifter: penize bych na to nevsazel ;)

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 14:06
od negr
Taky ne :-)) Ikdyž Blizzard umí vydělat i na PC platformě, tak příjmy z konzolových verzí by byly nezanedbatelné. V podstatě je jedno, na co to naprogramují, hlavně když PC verze zůstane nedotčena/nezprzněna verzí konzolovou. Jinak ]:-< :grr: :-/ :pozor

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 14:34
od Tomkalhotka
uzivatel_cz píše:Tomkalhotka: ale tak slo by to: Console Diablo "theoretically possible"

Aby hra zila, potrebuje v prve rade hrace, ten zbytek je uz tak nejak vedlejsi, i kdyz necekam, ze by byl multak proti zajetym konzolovym seriim az tak velky, takze by to byla spis singlova hra ... ale kdyz je rec o webove integraci, tak treba Forza 2 nebo Halo 3 maji celkem fajn weby (minimalne na konzolovky).

Blizzard byl vzdy na prachy...


ja to cetl a stejnak si neumim predstavit pohodlny ovladani predpokladam ze se hra bude hrat jako D2

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 17:42
od paralaX
No ja si myslím, že by se diablo na konzolích ovládalo na konzolové poměry dobře. Já si neumím představit CoD4 na xboxu a divej, kolik lidí to spokojeně hraje.

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 7. 2008 18:31
od Tomkalhotka
tak me vysvetli jak by se to ovladalo paralaX ??

jelikoz v diablu targetujes jako ve strategii

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 7. 2008 11:57
od Wint3r
Šlo by to, kdybys směrovým křížem ovládal nějaký ten kurzor, se kterým bys zaměřoval. Jestli by to tak bylo hratelné, to už je věc druhá, ale ne že by to nešlo.

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 7. 2008 12:22
od aacid
a tak ako na vacsine konzolovych hier so zlozitejsim ovladanim by si mal ciastocne auto-zameriavanie...

urcite by sa na to dalo zvyknut...

ale napriklad na wii by sa hralo diablo podla mna uplne perfektne...

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 7. 2008 12:44
od uzivatel_cz
Wint3r: a co treba se na smerovy kriz vykaslat a nechat ho maximalne na svitky a lahvicky, pohyb namapovat na levy analog a utoky na pravy?

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 7. 2008 19:30
od Wint3r
Ano, na analog jsem úplně zapoměl, jsem zvyklý na joystick bez ananlogu eště na PS1. A ano, takhle se to dá vyřešit.

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 7. 2008 19:36
od Tomkalhotka
aacid píše:a tak ako na vacsine konzolovych hier so zlozitejsim ovladanim by si mal ciastocne auto-zameriavanie...

urcite by sa na to dalo zvyknut...

ale napriklad na wii by sa hralo diablo podla mna uplne perfektne...


mno sorry ale auto target by totalne zruinoval hratelnost chces vyvolat ZOMBIE wall a to proste musis targetovat a hlavne potrebujes 0.1 reagovani na cast

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 7. 2008 19:53
od paralaX
Ale tady vůbec nejde o porovnávání s hratelností na PC, tady jde o to aby se to hrálo dobře na konzolích. Měl bys dva analogy, jeden k ovládaní pohybu, druhej k ovládání zaměřování jako v FPSkách a k tomu autotarget pomocníka. Ano, nebylo by to jako na PC, ale na zábavě (nudě - podle toho jak se na diablo díváte) by to hře neubralo.

Re: Diablo 3

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 7. 2008 20:30
od Tomkalhotka
:D to teda ubralo a to podstatne tzn vetsina skillu by se stala zbytecna a nepouzitelna