Error 37 Servers busy try again later sorry - jsem rád, že jsem u nějakého velkého mmo projektu od prvního dne. Přesně takhle jsem si to vždycky představoval
Zase pak ale více ušetří. To je naučilo Sony, že když se vykašleš na zákazníky, tak to vyjde levněji. Jen jim ani to nepomáhá
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Zatím mám za sebou cca 4 hodiny hraní a musím říct, že se celkem bavím. Nic moc jsem od Diabla 3 nečekal (první díl mě sice bavil moc, ale u druhého jsem se nikdy nedostal přes 2.akt, přestalo mě to vždycky někdy v tu dobu bavit), ale zatím víceméně spokojenost..štve mě akorá to, že mě to právě už po několikáté odpojilo! Tohle mě štve nejvíc..hraju single player, ale stejně mi můj SINGLE player zážitek ovlivňuje latence vůči nějakému blizzardímu serveru, který navíc semtam vypadne úplně a musím tu část jet znovu. Poprvé se mi to stalo když už jsem měl Skeleton Kinga skoro skoseného, což mě velmi "potěšilo"..teď se mi to stalo zase u těch otravných pavouků, jsem zvědavý, jak velkou část budu muset jet znovu
SCobra a kde se ti lidé objevili? To všichni koupili digitální verzi? Pokud ano, tak by bylo fér to trochu omezit.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
"Servers are currently busy", hmm, nevadí, stejně hraju single..wait a minute..***** >( Holt se ty (možná už) miliony hráčů musely nějak na serverech projevit - až opadne prvotní tlak hráčů, tak to bude, si myslím, ok.
Pokud se hra nedá hrát, tak je někde chyba, ne? Nevím, kdo všechno má problémy. Neznám nikoho, kdo to koupil, ale beru to podle lidí tady.