Stránka 31 z 89

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 11. 2007 09:56
od David Sláma
Trošku mimo kontext, ale k věci:

Zaklínačský blog asi sledujete, dnes jsme ale vydali i velkou recenzi, kde se dozvíte finální verdikt Doupěte. Zkusili jsme to tentokrát trochu jinak, tak se směle pusťte do čtení, ať víme, jestli to takhle taky jde :).

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 05:18
od Tenebrae
Pro Zaklínače jsem vylepšil comp pamětí a procesorem a stále mi při přechodu z první kapitoly, z Kaer Morhen padá. nevíte co s tím?
Dík

Time of this report: 11/10/2007, 05:15:10
Machine name: DAVID
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254)
Language: Czech (Regional Setting: Czech)
System Manufacturer: NVIDIA
System Model: AWRDACPI
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz
Memory: 2048MB RAM
Page File: 206MB used, 2687MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 09:21
od PC
Patch.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 10:46
od Tenebrae
PC píše:Patch.


Ani patch nepomohl. Už vážně nevim... :(

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 15:20
od Mirek Jahoda
Zaklínač (The Witcher) vs. hardware: návod, nastavení, test
http://www.extrahardware.cz/zaklinac-wi ... tweakguide

Věřím, že od třetí kapitoly by se vám mohl článek líbit.
* Engine, co doporučuje výrobce
* Anizotropní filtrování, kvalita filtrování, ovladače
* Anti-aliasing, anti-aliasing průhlednosti
* Rozlišení, vliv procesoru a pamětí
* Celkové detaily, podrobné nastavení
* Test 8 grafických karet v Zaklínačovi
* Zjednodušená doporučení

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 16:41
od Marcel Kudlvasr
Juchů?! ,řeší patch 1.1a...taky nezvěstný sarkofág ,v kryptě ,,Na poli,,?
...opět ,,prekliatý,,Marcel od Zvonu ...snad to vyřeší 5.kap.?!...sic se picnu....díky.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 17:59
od negr
2 Mirek Jahoda: parádní článek, jen víc takových

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2007 00:05
od PC
Tak jsem zjistil že je to teď nůda protože hledám -však vy víte co-běhám-však vy víte kde-a nemůžu ty dvě věcičky najít... Ani úkolů teď moc není... :( Ale zato sou trochu líp placený :)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2007 08:52
od Marcel Kudlvasr
He ,PC...dobře ti tak,já jsem na tom stejně-,,konspirativo,,...jsem zvědavej za co ty ,,chechťáky,, teď utratíš?!....no můj problema snad vyřeší krypta ,,u Havrana,,...později....ach jo,...Houpy ,houpy...-/+...
nějak se to souznění vytrácí....Marcel od Zvonu...

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2007 12:49
od PC
Nespoileruj Marceli :)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2007 17:42
od Mirek Jahoda
negr píše:2 Mirek Jahoda: parádní článek, jen víc takovýcho/quote]


Díky!
Ještě jsem tam přidal jeden graf (minimální fps při změnách taktu procesoru a pamětí) a ve středu, kdy vyprší NDA, v kapitole 6 objevíte i výsledky nového Radeonu HD 3850 (RV670) v této hře.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2007 20:29
od Marcel Kudlvasr
He srandisto ,nezapomeň vše dodělat než polezeš vočumovat naposled
Vodní ženskou ,jinak budeš mít po žížalkách jako já a huž se vracet nebudu ,neb mňa ,,pšonci ,,opět děsně nakrkli!!(4 odkráglovaný questy...šly k brdíčkům ,atd.)...Jdu se zlobit dál...-V.Kap.-Ach jo...,,naprdlej,,Marcel Gimli od Zvonu....

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2007 01:17
od PC
Já mu řeknu nespoileruj a von to schválně vyspoileruje :( Kde jsou modi ? Proč to tu nehlídaj ? Jestli jsi mi zkazil schválně zážitek tak ti pěkně Ď... Měl bys mít rozum...

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ-KUPODIVU NA TO ŽÁDNÝ ČLÁNEK NEUPOZORNIL- ASPOŇ NIKOLIV VÝSLOVNĚ-PŘI VSTUPU DO OBCHODNÍ ČTVRTI-HUSTĚ ZABYDLENÉ OBLASTI WYZIMY -BUDE ASI NUTNO RAZANTNĚ SNÍŽIT DETAILY, PŘÍPADNĚ ROZLIŠENÍ NA PRŮMĚRNÝCH KARTÁCH ! NA X1950PRO TO ZAČALO NEHORÁZNĚ CUKAT A PADAT AŽ DO ZÁPORNÝCH HODNOT FPS !!!! HRA SI V TU CHVÍLI BERE SKORO VEŠKEROU VOLNOU PAMĚŤ ZE DVOU GIGABYTŮ, JEDNO JÁDRO JEST VYTÍŽENO NA 100%,DALŠÍ JE ZATÍŽENO NA 20-30%.MYSLÍM ŽE NENÍ OD VĚCI MÍT NA TUTO HRU 4GB-OHNE SRANDA... V NOCI TO SAMOZŘEJMĚ NEHROZÍ NEBOŤ HRA NEMUSÍ RENDEROVAT STÍNY, POSTAVY ATD. ATD...

Jinak recenze zapoměly zdůraznit jednu věc-že i zaklínač využívá (a to dost) jednu fičuru kvůli které je mj. tak propagovaná crysis-depth of field (hloubku pole) kdy se předměty zaostřují dle toho jak jsou daleko-nejlépe si toho všimnete při rozhovorech-postavy a prostředí za vámi je mírně rozmazané. Je to velice pěkný efekt.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2007 09:23
od HALI32
Čau chlapy...vidím že jsou na Zaklínače ohlasy...tak mě to celkem přilákalo...akorát je to prý od 18ti...je mi 16 :D
Jinak jak mi to pojede na mojí sestavě???
Vím že to pojede, ale chtěl bych vědět podrobněji co a jak...
Jako jak to tam je s HDR a tak...

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2007 10:59
od Mirek Jahoda
HALI32 píše:Jinak jak mi to pojede na mojí sestavě???
Vím že to pojede, ale chtěl bych vědět podrobněji co a jak...
Jako jak to tam je s HDR a tak...a/quote]


http://www.extrahardware.cz/zaklinac-wi ... tweakguide
:roll: