Stránka 4 z 6

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 8. 2007 19:30
od jezek
No tak kámoš na to hodil 1.5 patch a říkal,že je to úplně o něčem jiném.Že to spoustu věcí překopává,včetně tvorby postavy.NPCéčka jsou jiné,prý něco úžasného.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 8. 2007 19:50
od kurcatovium
hm, že bych tomu ještě dal šanci? ale asi ne.. :D

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 8. 2007 19:52
od jezek
No ho to začlo zase bavit.Zkus to,ale patch má 1,3 giga.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 8. 2007 20:01
od kurcatovium
ugh... zapomeň... 1,3GB na patch, to už je jak WoW apod. :D

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 8. 2007 05:15
od jezek
No kámoš říkal,že se mu do toho nechce,pak přišel,že to stáhnul a vyzkoušel a byl fakt hodně nadšený.

Super hra

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 9. 2007 14:18
od ptth
Two worlds je super hra, grafika je moc pekna, pekne vykresleny detaily, jen dohled neni tak silenej...ale obrysy videt jsou...pokud si aktivujete horizont...graficky efekty jsou vubec ve hre pekny...dost ruznorody...S patchem 1,5 prichazi i mnoho zmen, skutecne MNOHO...hra ma i nejakej pribeh, takze to neni jen prazna skorapka jako gothic...a preci jen to neni tak uplne neoriginalni...rozhodne dobra hra a doporucuju chvili u toho posedet, sehnat dobry brneni, mec a pak plnit questy a piplat postavu...Gothic 3 je zklamani, oblivion me po case nudil, jsem zvedavej na tohle, davam tomu nadeje....

Ale co me teda vic zajima, jestli nekdo nezkouset rozjet 2worlds po LAN...multiplayer sice je,ale jen internetovej, na to kaslu...nevite nekdo?

PS. Fable a Jade empira vyborny rpg

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2007 16:41
od ben.wallace
to jo ty jsou best

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2007 17:16
od 3D_Crab
ptth: A jak je s HW náročností ? Jak by to asi šlapalo na mojí sestavě (viz profil) ? Two Worlds se mi zdá docela zajimavý, ale připadá mi zbytečná tahat demo, když už vyšlo tolik GB (!) patchů ...

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2007 17:49
od C.I.S.I.
3D_Crab: Myslim, ze u tebe by nebyl problem ;-)

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2007 17:50
od ben.wallace
min.konfig. je myslim: 2GHZ, 512mb ram, 128graf., a neco tesne pod 4gb na harddsiku (myslim 3,6)

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2007 19:55
od jezek
2Crab:Jet po pojede,ale nečekej zázraky.Ale jestli Ti jel Oblík,tak tohle s pathem 1.5 rozjedeš.

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2007 19:56
od 3D_Crab
Oblík mi jel naprosto v klidu i s HDR ;) (1024*768 střední detaily).

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2007 19:59
od jezek
Tak jsi v pohodě.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 9. 2007 15:51
od megamakroultraboss
Zdar pařani,nainstaloval jsem si do hry tu amatérskou češtinu,co nemá písmenka z háčkama ale je to lepší než nic...ale stejně mám problemy z několika maličkostmi:jak se používají bomby?jak se spouštějí natažené pasti?jak se ve hře spí?jak se dá rychlej běhat?za co vlastně dostávám body vlastností a za co body skušenostní...?Poraďte někdo.Mám v tom trochu chaos,ale bavím se u toho skvěle!Zatim se mi to zda zábavnější než G3 i Ob.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 9. 2007 22:52
od rodier
Oblivion mne zklamal.. co je to za hru kdyz ma prazdnej svet a v hlavnim meste 20 lidi? o nicem