Tak a je to. Kámoš to konečně má a ... nevypadá to nejhůř. Chyby samozřejmě jsou, bez patchů se to nedá hrát. Ale ta hrá má celkově něco do sebe. Jak říkám, nebude to nejhorší...
zda lidi.. hraje to tu nekdo? mam par problemu. za 1. nevim jak udelat aby sli prepinat zbrane (v hotkeys r a t) .. dale nevim proc mi nejde nasadit jakakoliv kudla (malej vrah nebo malej lamac mecu) staty na to mam...
me se ta hra jednoduse nelibi... videl sem video primo ze hry, a ta hra neprinasi nic novyho, takze mi nestoji za to hrat... a to pismo z diabla mi pripada trapny...
No tak Oblivion je nejméně o dvě třídy výše než TW. TW mě zklamal docela dost, jak graficky tak i hratelnostně, takovou rubačku nemusím, čekal jsem něco jiného...
rodier: tak jako, třeba grafickej styl se mi dost líbí... vypadá to pěkně, je to takové pěkně živé, ... ale nevím, nějak mi to vůbec nesedlo herně nůůůdááá... navíc opravdu nechutné bugy, třeba ten s koněm, což z tohohle dobrého nápadu dělá nepoužitelnou zhovadilost (no, možná s novějším patchem už nezasekává o kdeco...)
člověk se na prvním levelu nadopuje masem z vlka a je neporazitelnej...