Stránka 6 z 53

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2006 13:02
od _DAVE_
Tak jsem si prohledl vsemozne fora, a problem je zda se v paradni kopirovaci ochrane ktera je pritomna na UK verzi hry. Problemy s neskutecne pomalymi loadingy maji jak majitele originalek, tak ti ostatni. Na tohle se da rict snad jen - osud.
PS: Koncem listopadu vyjde v USA verze s trapnou ochranou SecuROM, takze az se to roskrikne dobre vime co vetsina lidi udela. Dojede na to pouze JoWood a striktni zastanci originalek kteri jsou odsouzeni vyhodit (doslova) penize za UK verzi.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2006 14:05
od bitskull
Docela tragicky takhle chranit hru...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2006 14:24
od OCELOTR
To jo, panebože co je to za ochranu, když spolkne tak nehoráznou část výkonu ? Abyste se nedočkali časů - UPGRADUJTE, jinak vám nové STARFORCE nepoběží......

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2006 14:44
od _DAVE_

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 11. 2006 18:56
od mapupsa
Je to sice trochu mimo, ale nevíte, kde bych mohl stáhnout písmo-font z Gothicu 3? Konkrétně bych chtěl to písmo na obrázku:
Obrázek

Aby to nebylo úplně OT, tak:
G3 hraju na počítači 1GB RAM, P4 2,6GHz, ATI x1600pro ... Rozlišení 1280*1024, směs nastavení na nejnižší a střední. Při hraní se někdy dost škube - není to grafikou, ale čistě jenom tím, že pořád pracuje s diskem - z čehož usuzuji, že 1GB RAM na G3 je opravdu minimum.

Jinak hra je to dobrá, jen by se nemuselo vše tak hrozně dlouho načítat a taky bych vynechal některé bugy :wink: . Snad příště :) . Jestli je to dlouhé načítání způsobené ochranou, tak hrůza :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 13:58
od Gulde
Jeden týpek mi tvrdil, že hraje G3 i s 512MB ram, přičemž minimum je uvedeno těch 1GB, nejspíš to na noc spustí aby se mu to do rána načetlo :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 16:33
od mapupsa
Můj kámoš taky hraje na 512MB a prej "se to dá hrát" :) . Na vlastní oči jsem to neviděl, ani jsem se neptal na nastavení, ale už se dostal z Ardey do Cape Dunu - takže dobrý :) .
Není tady nějaký expert, který "hraje" s 256MB?

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 11. 2006 16:37
od _DAVE_
Pokud chcete delat pametove "rekordy" tak doporucuji vystrachat diskuzi na zive.cz, kde jedna particka zabyvala nejnizsi konfiguraci PC pro nabootovani XP az na plochu.

V zadnem pripade nema cenu na 256, i 512MB RAM tuhle hru zkouset "hrat".

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 11. 2006 13:16
od AlanWake
Jediným velkým problémem Gothicu 3 je Jowood. Totálně podivná firma s dosti zarážejícími obchodními praktikami. Na jednu stranu je dobré, že vezmou pod sebe kdejaká neznámých studia (hlavně v Německu), a ty se mohou rychleji zviditelnit (třeba případ Piranha Bytes, když už jsme u toho), ale zase na druhou stranu pak dost špatně zvládají marketing a nemají moc prachy na dodělávání her, optimalizaci, atd... O jejich implementaci ochran nemluvě, ty už jsou nechvalně známé dosti dlouho.

Gothic 3...

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 11. 2006 15:24
od Marcel Kudlvasr
Ahoj Gotici,jedu to již po druhé na normál cca 130 DAY+1300savů+
7 vlastních Map+2 WAR BUCHY...z Bojů,hledání,a vítězstvých...jo
skleréza mocná čarodějka...a to na těch 2GB šváb+1 GB RAM+GT 6600
pravda vydrží to tak 2 hoďky a pak to ztuhne,ale Dá se to pařit i na
takovýmhle,,Starci,,je to přeci RPG...zdraví Marcel-Ogden Béér Battlemage a Druid -Cave a Poustevna u Zvonu...každému rád odpovím..i tu jsem Sám...Parťáci až na Gorna Nic nevydejchaj,že...

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 11. 2006 15:24
od _DAVE_
Pro G3 vysel dalsi, velmi potrebny patche. Hra by se takhle uz mela dost do hratelne podoby. :)

http://gothicz.net/index.php?sekce=goth ... ent=dpatch

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 11. 2006 22:55
od jezek
Kámoš má s každým dalším patchem jen větší potíže s nahráváním uložených pozic....

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2006 11:20
od AlanWake
Schválně jsem pro srandu a legraci zkusil dát detaily úplně na low a upravit ještě *.ini soubor - to potom vypadá bezmála, jak Turok 1 pod 3D akcelerací :), a stejně to kapku swapovalo. Co se pak do té ramky furt nahrává?? Němečtí zahradní trpaslíci? :)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2006 16:09
od _DAVE_
Je to zabugovany *****. G3 si koupim az se vsemi aplikovanymi patchemi a silnejsim PC. jinak to nema cenu hrat.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2006 17:14
od Chumbaba
Po pravdě řečeno, když jsem tohle fórum zakládal, čekal jsem trochu víc, než že tu budou na Gothic 3 nadávat pořád dokola lidi, kteří hru nehráli.

Já jsem z Gothic 3 odehrál cca 50 hodin. Jasně, má spoustu chyb, ale moc se mi líbí. Ale tady o tom, jak koukám, nepokecám. tady se vede diskuze na úrovni "kámoš říkal, jak mu to nechodí".