Stránka 2 z 3

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2008 00:10
od USER47
Jo, NWN není špatný, ale oproti takový BG je to slabota. Zejména příběhem a designem levelů.

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 15:17
od RedeeMrd
Zdravím, mám v NwN malý technický problém pod Vistou. Když jsem všechno řádně opatchoval na 1.69 a spustil v režimu kompatibility Windows XP SP2, tak to konečně jede a vlastně celkem dobře, akorát mi tu a tam vypadne nějaká ta textura u postav - to se projevuje tak, že mají třeba bílý kus brnění, obličej, nebo vlasy. Říkal jsem si, že by to snad spravily ovladače na grafiku, ale systém mi hlásí, že mám aktuální, tak nevím. Hrát se to dá, ale je nepříjemné, když si zazoomuju na svou krásnou paladinku a najednou jí vypadne nějaká ta textura, to potom není nic moc pokoukání...

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 15:31
od SCobra
Tohle mi dělalo na NB na Vistách i bez kompatibility, mám podezření, že by to mohlo způsobovat ATI, ale na NVidii jsem to ještě nezkoušel.

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 15:33
od RedeeMrd
To by mohlo být ono, já mám taky ATI. Akorát nemám k dispozici žádnou kombinaci Vist a nVidie, abych to ověřil :-(

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 15:35
od SCobra
Tu já tu mám, akorát přemýšlím, jestli se mi to chce instalovat :-) Ale jo, já to instalnu a řeknu výsledek.

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 16:08
od RedeeMrd
OK, díky. Jinak uznávám, že instalovat NwN (kór včetně datadisků) je teda fakt něco. Jsem si tak včera říkal, kdybych měl aspoň tu diamantovou edici na DVD... :-)

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 16:11
od SCobra
Na první pohled se zdá, že jede všechno naprosto bez chyb. Bez kompatibility, bez vypadávání textur... Mám nejnovější ovladače (180.84?), patch 1.69, ale jen jsem zkusil naloadovat pár pozic a trochu se proběhnout po světě, takže nemůžu vyloučit, že se vypadávání textur objeví někdy později.

Tohle vypadá docela zajímavě:
http://projectq.nwvault.ign.com/forum/index.php
Bohužel web je zatím mrtvý, ale na foru na bioware.com je o tom info.

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 16:49
od RedeeMrd
Hmm, vypadá to zajímavě, škoda, že je to teď down.

A zkoušel jsi zoomovat na postavu a prohlížet ji ze všech stran? Jestli jo a bylo to OK, tak si myslím, že se vypadávání textur už neobjeví. Mně se to poprvý stalo už když jsem si vytvořil postavu a kecal s Pavlem.

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 17:09
od SCobra
Zkoušel jsem zoomovat a otáčet a všechno ok.

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 17:17
od RedeeMrd
Hmm, tak příště asi budu pečlivěji vybírat hardware, no...

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 19:55
od Marcel Kudlvasr
Vřele Ti Redee doporučuji staršího PSA-písí s W95/98...a máš za pár šupů po starostech...STarec Marcel od Zvonu...a máš vybráno...

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2008 23:59
od RedeeMrd
Ha ha, tak to bylo fakt vtipný :-D Jinak jsem si vždycky myslel, že Windows 98 není hardware, ale software ;-) To je zajímavý, co se člověk na fóru všechno nedozví...

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2008 00:32
od kurcatovium
*****: W98 samozřejmě není hardware, ale kdybys četl pořádně, tak tam je "písí s W95/98" ... a tím "písí" je myšleno stará šlupka ~ P150MHz apod.

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2008 00:38
od Marcel Kudlvasr
No víš Redee,ten HARD je ten Pes-písí a ten problema PRG pro hraní Her je Vista...jinak se jako Křesťan moc nechováš?!...Tuplem ,když jsou Vánoce...no nic to je Tvůj problém ,jedině ,že by jsi se řídil,,svojí Nikou,,!?...přeji Ti Mír a klid zde na Doupěti...Starec Marcel od Zvonu...jinak Dat. disky od NWN zrovna hraju,jestli si je hrál taky...

Re: Neverwinter Nights

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2008 12:10
od SCobra
Akorátře na starším psovi (to se mi líbí :-) ) mu asi NWN nepojede vůbec... I když mě jezdil i na Duronu osmnáctikilu s R9600Pro...