YEP - třeba velká hlava vyšší inteligence a faith. Větší hrudník - silnější údery. silné nohy ustojí údery. Větší nohy a hrudník - sakra pomalé, ale po padesátém levelu se začíná vyplácet, do té doby budeš u bossů i u standart nepřátel trpět - nelze provádět úspěšně kotrmelce (slow).
Stejně jako EQUIP - je dobré držet si +/- polovinu toho co postava unese. Je jednou tak rychlejší. Nemluvím o INVENTORY, to je neomezené, ale o tom co má postava na sobě.
Př. Za postavu KNIGHT dostaneš na začátku SUPER BRNĚNÍ (dá se s ním dohrát celá hra), ale budeš trpět tím, že postava s ním je fakt pomalá. Tohle mi poradil brácha, který je +/- na 150 levelu na PS3 a rozjel už několikero postav. Nej. postava na začátek je prý THIEF, jediný kterého jeho počáteční výbava nijak neomezuje a přesto je solidní.
-- 4. 9. 2012 15:25 --I když možná je to náš jen náš pocit, že tohle vše ovlivňuje hru - osobně jsem nečetl žádné DARKSOULS WIKI, protože kouzlo DARK SOULS tkví v objevování toho jak hra a vše v ní vlastně funguje. Ale tim EQUIPem jsem si jistej

.
-- 4. 9. 2012 15:35 --Co mě dostalo nejvíc, je ale tohle. Když na nějakou zbraň nemáte úroveň, v každém jiném RPG se vám zbraň ukáže v červených číslech a nemůžete ji EQUIPNOUT. Tady můžete, můžete s ní i bojovat, ale vaše útoky jsou pomalé a nepovedené/zkažené. Jenom tohle si muselo vyžádat neuvěřitelnou spoustu animací s každou z možných zbraní a obdivuji FROM SOFTWARE, že do toho vůbec šli.