Hledám starší hru rpg

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Suba85 11. 11. 2020 18:20

Zdravím hledám jednu hru co jsem kdysi hrával na pc...přinesl nám ji bratrovo kamarad na cd s nazvém Dark Dangerous, ale nejspíš se tkle nejmenovala...
zkusim ji popsat..bylo to fantasy rpg, mohli jste si vybrat ze 3postav za koho hrát odděleně , každá měla svoji zvlášť příběhovou linii, a behem mise jste mohli nasbírat 9zbraní, třeba ledové drápy díky kterým zmrazit nepřátele: byl tam takovej gladiator celej bílej měl jen náhubek na sobě jako Bane z batmana, byl plešatej a měl pár brnění, pak tam byl chlap co měl hůlku jako čaroděj a nějaka ženská...
smyslem hry bylo zabíjet protivníky a mise byly postupně těžší...
Hrál jsem ji když mi bylo zhruba 6-12let...usuzuji že to byla hra roku 1999-2010 max...hral jsem ji ještě na starým pc windows 2000, grafika byla poměrně dobrá.
Byla na způsob 3osoby, něco jko dark Soul...pohybovalo se wsad nebo sipkami a údery silny a lehký myši.
Byl bych moc rád, kdyby ji někdo našel nebo znal aspon přesný název, děkuju
Suba85
First Blood

Odeslat příspěvekod RencMan 29. 11. 2024 10:13

Ahoj, hledám starší izometrickou RPG hru – potřebuju pomoc s nalezením názvu

Ahoj, mám na vás prosbu, už nějakou dobu se snažím vzpomenout na jednu starší izometrickou RPG hru, kterou jsem hrál někdy v 90. letech nebo na začátku 2000. Pokusím se popsat, co si pamatuju:

Začátek hry: Hra začíná v městě, konkrétně na náměstí u sochy nebo fontány, která hraje nějakou důležitou roli.
Kameny / artefakty: V průběhu hry nacházím nějaké kámeny nebo artefakty, které musím umístit do sochy nebo fontány na náměstí nebo v městě. Jsem si jistý, že jeden kámen jsem našel a zasadil ho právě do sochy nebo jiného magického místa.
Pokrok ve hře: Jak postupujete hrou, přidávají se vám nové postavy do party. Mapa je celkem rozsáhlá, s různými oblastmi, jeskyněmi a lokacemi k prozkoumání.
Izometrický pohled: Hra má izometrickou perspektivu, což je další důležitý detail, který si pamatuju.
Bohužel si nevybavuji název hry, ale tento úkol se mi opravdu vryl do paměti. Hledám jakékoliv tipy nebo nápady, které by mi mohly pomoci si na název vzpomenout.

Pokud máte nějaké návrhy, budu moc vděčný!
RencMan
First Blood