Pokud si hru pořídíte (je to freeware) přes steam jsem vám ochotnej poslat jako gift bálíček dvou krásnejch boostů. (double stamina - potřebná na ... vlastně všechno, a 300% EXP ale pouze z dungeonů). To bude asi platit pro prvních 10 hráču (teda pokud vás tolik vůbec bude)
Případný zajem mi pošlete na egi@volny.cz
Skype: zocomhack2@volny.cz --- ačkoliv jsem dost šílenej na to procházet eventy určený pro partu vice hráčů sólově, občas je to o držku a mít někoho nejen na kooperaci ale i na přímém audiovém spojení na skypu pro lepší koordinace by se víc než hodilo.
--- na druhou stránku tím že člověk dělá ty těžký eventy solově, tak ten můj gear od ostatních taky podle toho vypadá XD ---
P.S.: Můj nick na DFO je Siegger, Channel 22 (server jsou navzájem kompabilitní takže není problém jako u jiných her přesunout svou herní postavu mezi jiné servery), Class Lancer Skirmisher - prostě naspeedovanej kopitník, Profese - PuppetMaster >>> nebudu sice výbíravej ale nejvíce bych do začátku uvítal hráče se support charakterem nebo s Alchimistickou profesí (nebo oboje). Jsem lvl. 42, to neznamená že začatečníky neberu, jinak bych ani nenabízel ten boost balíček přes steam který je hlavně užitečný nováčkům.