Stránka 2 z 3

Re: World of Tanks aneb Tanky útočí !!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2013 19:20
od Tacek
muzete mi nekdo poradit dal sem v Tancich grafiku na max vypl sem tanky a potom chtel zapnout znova a uz mi to neslo estly by mi mohl nekdo pomoct PLS :?:

Re: World of Tanks aneb Tanky útočí !!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 8. 2013 22:34
od rodierczuk2
smaz si slozku wargaming v C:\Users\xxr\AppData\Roaming

Re: World of Tanks aneb Tanky útočí !!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 2. 2014 12:08
od mario123456
Dlouho jsem hral world of tanks, pak mně to omrzelo a teď jsem prošel na world of warplanes. Je to taky od wargamingu, takže podobný systém. Taká oddechovka, když se nudím.

Re: World of Tanks aneb Tanky útočí !!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2014 10:37
od 6Werewolf6
Tak dá se říct, že už jsem tam za starého pardála, některé patche (a s tím i vylepšení) stojí za hnědé a smradlavé, některé patche zase na druhou stranu mají v sobě i nějaké dobré nápady.
Problém je v mapách, neustále je upravují, takže když už máte nějakou mapu nastudovanou a jedete podle nějaké taktiky, tak najednou je předělaná, což se mi opravdu nelíbí, většinou ty mapy vylepšují pro losery a to tím že je chrání vyvýšením terénu. Takže loseři, kteří jedou rush (a neohlíží se na team), jsou chráněni a nedají se už střílet z dálky.
Ceny za koupi tanků a ostatní, by mohli určitě snížit, zdají se mi vůči hře (které skáče odladěnost nahoru a dolů) celkem neůměrné.

Jinak zde je můj nick DarkWerewolf

Tady jsou nějaké screeny z mé galerky ;-)
Jagdpanther 2
B-C 25t
Lorraine 40t
Jagdpanzer 4
Tiger
T-50

Presun WOT na nový PC

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 4. 2014 19:43
od robis33
Dobrý večer, syn sa hrá WOT a ja budem vymieňať PC.
Ako sa dá preniesť všetko čo tam má na nové PC? Dá sa to?
WOT má na disku veľkosť 28,3 GB.
Bude stačiť celý adresár prekopírovať do nového PC a prihlásiť sa?
Ďakujem za rady.

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 4. 2014 14:22
od 6Werewolf6
robis33: musí se znovu nainstalovat, kopírováním určitě ne.

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 4. 2014 22:01
od robis33
Áno s novou inštaláciou som počítal. len mi išlo o to aby tam mal všetky tanky,...

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 4. 2014 10:29
od Ertefol
Ty se u online her ukládají na účet.

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 4. 2014 14:25
od Bohm
tak tak, kdyby se to neukládalo... nevidím význam takovou hru hrát..Dalo by se s tím udělat neskutečné množství podvodů a nebo laik přijde o to co nahrál ^^

Re: Presun WOT na nový PC

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 4. 2014 14:22
od Mysel_1
robis33 píše:Bude stačiť celý adresár prekopírovať do nového PC a prihlásiť sa?
Ďakujem za rady.


Ano, bohate staci prekopirovat tento adresar. A pak pripadne vyrobit na Plose ikonku.
Nova instalace je mozna, ale vubec neni nutna.

Tanky tam budou vzdy, jakmile se prihlasite tim spravnym loginem. Je uplne jedno, odkud se prihlasujete.

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 5. 2014 22:22
od robis33
Ďakujem Vám za informácie.

Upgrade počítača by som chcel poriešiť s AMD A8-6600K a 4 resp. 8GB Ram.
Mám teraz AthlonII X2 250 3,0 GHz, 4GB RAM DDR2 a VGA Radeon 4670/512DDR3.
WOT ide na 1280x932, 3D na 100% bez Vertikal synchornizácie a bez Antialiasingu

Pôjde WOT s A8-6600K bez a pridanej VGA? a lepšie ako doteraz?

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 5. 2014 04:29
od Mysel_1
Vykon jednoho jadra A8-6600K je jen o malo vyssi nez vykon jednoho jadra Athlonu II X250. Tudiz je to upgrade "na baterky". (Na vic jader WoT nehraje.)
A na hrani bez diskretni grafiky zapomente. To je uplne nerealne.

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 5. 2014 15:50
od robis33
Mysel_1:

Ak som dobre rozumel WOT a A8-6600K bez diskretnej grafiky nepôjde?
Na hranie by som dokúpil VGA AMD HD 6670 DDR3 do dual graphic (asi na bazosi teraz je za 27€).
To by mohlo stačiť na WOT aj iné hry?

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 5. 2014 09:13
od Mysel_1
1. X2 chcete nahradit A8, ale vykon toho noveho procesoru je pro WoT v podstate stejny, jako byl vykon toho stareho. Tj. nesmyslny upgrade.
2. S grafikou jste to pochopil dobre. Ovsem problem je v tom, ze diskretni grafika za 27EUR je na hrani take velice slaba. Jestlize vsak pouzivate rozliseni 1280x932, tak to by s ubranymi detaily mohla WoT zvladnout.
3. Fakt nechcete radeji pockat, az budete mit na ten upgrade k dispozici vic penez? Tohle je totiz vicemene vyhazovani penez oknem.. :o(

Re: World of Tanks

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 5. 2014 21:14
od robis33
Urobím to inak. Po odporúčaniach tu na fóre
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=93 ... &sk=t&sd=a

Prejdem na Intel G4320 + VGA HD 7770 + 2x2 GB RAM 1600 .
Teraz hľadám dosku v prijateľnej cene a výbave s čipsetom H81 alebo B85.

A teraz ide synovi WOT na Radeon 4670/512DDR3 na základnom rozlíšení 1280x932, Detaily nízke alebo vypnuté. takže nič moc a aké má FPS to neviem. Ale hrá sa.

Ďakujem za info