Stránka 101 z 256

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 17:29
od spajza X
Ultra = Ultra,co sa vam nezda lahka matika :D

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 17:31
od _DAVE_
No tady bohuzel opravdu plati Ultra = tri Ultry. :D

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 17:41
od danniel
Před měsícem ve Score psali že na třech Ultrách má Crysis na plné detaily v 1920x1280 9,5 fps. Na dvou jich má 14.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 18:59
od _DAVE_
Tak to moc nedava smysl ne?
Tady to je at to nemusime resit.

http://hwmag.cz/clanek/hardware/3way-sl ... kapitola=3

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 19:27
od danniel
Asi ve Score neměli poslední ovladače nebo opatchované Crysis. Anebo obojí.
Proč by to nemělo dávat smysl? V prvních testech většinou tyhle SLI a CF bývají pomalé, pak už záleží na nových ovladačích jestli to vychytají. V tomhle případě se jim to povedlo.
třeba tady jsou dvě víc než jedna
http://www.pcper.com/article.php?aid=495&type=expert&pid=12
nechtěl jsem tu vyvolat nějakou hádku, dal jsem to tu jen jako takovou kuriozitu :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 21:44
od Weightlifter
No ale na té 9800GX2 by to Crysis mělo být bez AA hratelné na 1920*1200 a když se vychytají ovladače tak to bude opravdové dělo http://www.ddworld.cz/graficke-karty-gp ... gx2-2.html

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 22:20
od Slawall
My configuration: ASUS A7V8x-x;Athlon 2500+XP;ATI Radeon 9800pro;1GB RAM A-DATA a jedu nejnizsi detaily:) ale hlavne ze jedu:D

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 22:58
od _DAVE_
danniel - No ja ti ukazal graf kde3-way SLI funguje. Takze ovladace jsou uz fpoho.

Weightlifter - 9800GX2 neres, je to proste splacnute dve 8800GTS do sebe. V SLI to normalne funguje. Delo to asi bude, ale nic co by tu jeste nebylo.

Slawall - fpoho, pokud nehodlas do PC nejakou dobu investovat, tak to klidne na LOW hrej, ja to videl a zrovna hrozne to nevypada.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2008 23:59
od Weightlifter
Jo no rozhodně je to lepší než UT 3 na min

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 21:27
od niio
nejde mi spustit crysis na Vista64bit. ani sa vobec nespusti, len sa zobrazi systemove okno, ze chyba-ukoncit aplikaciu. je tan to nejaky specialny patch, alebo tak?

uz to ide, bolo potrebne stiahnut si crysis x64 fix, vytvorit nanovo ikonu na ploche zo suboru crysis.exe zo zlozky Bin64

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 21:40
od PC
Kontolní dotaz - je to originálka ? Crysis je prý nativně 64bitová hra takže nevidím pražádný důvod proč by neměla na 64bitové vistě chodit...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 21:53
od niio
PC píše:Kontolní dotaz - je to originálka ? Crysis je prý nativně 64bitová hra takže nevidím pražádný důvod proč by neměla na 64bitové vistě chodit...i/quote]

nie, uz som ju hral na XPcku a starom PC a tam isla bez problemov...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 22:12
od spajza X
Ako pise PC,ja na x64 buzinec,ziadny problem...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 22:57
od PC
Takže jestli chápu dobře je to pirátská verze. V tom případě si kup originálku... Nic jiného ti neporadím...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2008 23:26
od niio
PC píše:Takže jestli chápu dobře je to pirátská verze. V tom případě si kup originálku... Nic jiného ti neporadím...p/quote]


tento problem maju aj s originalkami, co som cital...