Fever píše:A ak dohráte MP2 na najtažšej obtiažnosti, tak... povedzme, že by z toho mohla byť MP3.

Však niektorí vedia o čom hovorím.

Ale MP3 nebude, remedy pripravuje hru Alan wake.

s/quote]
No ano, z toho zaveru by mohla byt MP3 (aj ked ja preferujem .ogg

) ale to by bolo trapne lebo mnoho ludi nevie ako MP2 na onej najvyssej obtiaznosti konci a robit z hracov blbeckov je skor domena EA a Ubisoftu. Navyse, co by malo byt naplnou pokracovania? Eroticky simulator s motion blur a bullet-time?
Kazdopadne, MP3 BUDE, iba ho nerobia Remedy, predali prava Rockstaru aby mali prostriedky na Alana. Preto som zvedavy co to bude zac, ako hovorim doveru v pribeh nemam, nastastie prava vlastni prave Rockstar ktori predsa len nevypustaju typicke komercne kraviny. Predpokladam ze sa nebude jednat vyslovene o MP3, ale bud o prequel alebo o pribeh inej postavy, prepleteny s Maxovym osudom (ako Half-Life, OF, BS). Tak sa aj dobre uplatni retrospektivny sposob vykladania pribehu.
Apropos Rockstar a anime, neviem ako som mohol zabudnut ale jedna z mojich oblubenych postav je Konoko z hry Oni, mam ju urcite radsej ako akekolvek "prave japonske" postavy z FF8, a pritom je to americka hra, anime stylom iba inspirovana. Velmi pekny pribeh, odporucam (ale treba sa pripravit na peklo pri hrani a nakupit mysi a klavesnice do zasoby). Tento vyvojarsky tym Bungie neskor pre Microsoft spachal slavne Halo, ktore ma tiez udajne velmi akcneho hlavneho hrdinu.