Stránka 1 z 1

San Andreas a dohlednost

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 6. 2005 20:52
od Mavel
Ahoj lydi nemáte ten dojem že je v téhle hře je oněco horší dohlednost neš v gta3 nebo Vice City?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2005 12:53
od axel222
Zajímavá otázka budu chvíli přemýšlet......................


:idea:



NE :!: :shock: :!:

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2005 23:37
od J2
Rozhodně ne, nechápu, proč by tak tomu mělo být...?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2005 06:07
od jezek
Podle mne záleží na nastavení :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2005 10:46
od Mavel
No možna se pletu ale např. u GTA3 se mi zdá že dohlednu dále než v san andreas,v san andreas se mi zda že jeto všechno v takovem oparu.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2005 13:49
od OCELOTR
Nebude to tim, že GTA:SA máte tisíckrát víc možností ? V GTAIII se počítač/konzole soustředil jen na jízdu autem a zabíjení lidí. Jinak konkrétně na PS2 má SA 6x větší dohlednost než VICE CITY.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2005 16:38
od eso
Existuje mod, který zvedne dohlednost desetinásobně.

http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php ... ile&id=535

Že je k tomu potřeba pořádný počítač nemusím dodávat.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2005 15:39
od includes
eso píše:Existuje mod, který zvedne dohlednost desetinásobně.

http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php ... ile&id=535

Že je k tomu potřeba pořádný počítač nemusím dodávat.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2005 16:57
od Zelik
A máš to nastavený na nejvyšší detaily? :)

SA MP

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2008 19:56
od Reláááx
je to sice OT , ale tema se mi zakladat nechce .....
Mam problem SA i SA-MP , nejde mi spustit , kdyz kliknu na ikonku nic se proste nedeje,muzu klikat jak k***** a s*** to na me vse mam v poradku , tyto pitoposti to zacalo delat az po reinstalaci Windowsu , nevel by nekdo jak mi pomoct ?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 3. 2008 09:31
od Slawall
tak jestli jsi reinstaloval windows tak, že jsi neformatoval disk, jenom reinstalnul, tak samozrejme musis reinstalovat i GTASA

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 3. 2008 16:31
od Reláááx
Už sem to vyřešil , Reinstalovat bych to moch do zblbnuti , stačilo smazat USER DATA , ktrá byla rozházena po celém počítači