Stránka 5 z 6

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2013 16:28
od Sasakr
Mi přijde, že to vypadá o dost hůř než dvojka. Co má být tohle?! http://games.cz.imag3box.com/uploads/20 ... 230081.jpg

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 3. 2013 23:44
od 16cmfan
Tak co, hráte to ? Umňa je to nehrateľné (aké prekvapenie) :D

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 3. 2013 19:29
od BLIzZard--cz
už se na to chystám, pak napíšu dojmy, snad to rozjedu na té sestavě v podpisu

ale tohle mě upřímně pobavilo :D Obrázek

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2013 15:32
od 16cmfan
Napiš potom ako ti to ide keď je na mape veľké množstvo jednotiek

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 3. 2013 16:22
od BLIzZard--cz
hrozná optimalizace, jede to jen na 3 jádra ze 6 a grafická karta jen na 60%
ta optimalizace mně zatím přijde jako u ARMA 2 (stejně špatná), taky to bude asi stejný engine
na ultra mně to jede na 20 - 25fps a na nejnižší detajli 30 - 40fps, brzdou je CPU, taky to jede na polovinu jader a ještě ne na 100%, grafika se fláká i na ULTRA

a to mám tuhle hru rád a těšil jsem se na ni, snad to ještě zoptimalizují, je to přeci jen Alpha

takovej Bad Company 2 z roku 2010 dokáže využít všech 6 jader a GK pak jede na téměř 100%

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 3. 2013 18:37
od Sasakr
No dvojka mi tutově vytěžovala 4 jádra...

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 3. 2013 22:00
od BLIzZard--cz
no máš pravdu, dvojka mně vytěžuje taky 4 jádra, nevím proč trojka 3

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2013 00:25
od 16cmfan
Alfa - si zoberte, že aj tak bude ak sa podarí všetko naplniť, trojka lepšie optimalizovaná

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2013 22:06
od negr
Mám tu tři pozvánky do Arma III alpha - v lite verzi bez multi a podpory modů. Kdyby někdo chtěl, napište si na http://steamcommunity.com/id/fix-cz/

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 4. 2013 00:27
od Ertefol
Úplně jsem zapomněl: kdyby někdo chtěl, mám dvě pozvánky do Lite verze, napište si.

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2013 12:23
od 16cmfan
No ArmA umňa bude zrejme nehrateľná aj neskôr, a kedže hrajem Diablo III a na toto teraz upgradovať nebudem, môžem pre záujemcu predať ArmA III, už aktivovanú na Steam.
Môj profil: http://steamcommunity.com/id/16cmarmafan

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 6. 2013 07:00
od 16cmfan
Ľudia - hlavne ty Blizz - zmenilo sa niečo s Armou teraz, keď ide do Bety ? Ide plynulejšie na FX-6300 keď je na scéne veľa AIčiek ?

Díky.

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 6. 2013 13:52
od BLIzZard--cz
No už hraju na Haswellu i5 přetočeným na 4,6Ghz a hra jde o mnoho plynuleji ;-) možná už i na FX by šla lépe po tom patchi.

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 6. 2013 17:26
od 16cmfan
no teraz mam athlon 2 250.. cize skok to bude

Re: ArmA III

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2013 06:10
od 16cmfan