Stránka 22 z 23

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 6. 2014 18:04
od Sasakr
Tak jsem zkusil Hardline a s 1GB na grafice si neškrtnu ani na low.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 6. 2014 18:18
od tdjohn
Battlefield chce pořádný stroj. To je snad jediná hra, kde se nevyplatí šetřit na HW. Ne každý ji ale hraje.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 6. 2014 18:36
od Sasakr
No výkon by evidentně stačil na high, ale ta paměť. S těma zácukama se to nedá.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2014 12:55
od mmmjack
Ja to raději ani nezkoušel. Stačí mi BF3, zklamala mne už čtyřka, nemám chuť ani čas zkoušet něco dalšího. Vím odsuzovat bez předchozího vyzkoušení bych asi neměl, ale tady si to neodpustím.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2014 20:21
od Oggi09
Pro ty co odsuzují (po zkušenostech s BF4) i Hardline - doporučím hru i přes to vyzkoušet. Sám jsem byl velmi skeptický a BF4 považují za krok "vedle", ale kupodivu je Hardline super počin :) BF3 to není ale baví.

Engine je společný s BF4, takže jede identicky na stejném HW. Obecně 1GB není překážkou, ale ej třeba mít quadcore :hm

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2014 20:44
od tdjohn
Už podle toho videa z dema to vypadalo luxusně. Ale je to EA a tam je potřeba dávat pozor. Trojku jsem pořídil a mohl ji rovnou hodit do koše. 4 jsem raději nezkoušel a údajně také nebyla moc slavná. Takže počkám, co z nich vyleze a uvidím. Hlavně žádné nakupování výstroje nebo DLC :D

Quadcore je v pohodě, jen musí být od Intel, protože AMD nic pořádného nemá.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2014 22:36
od Sasakr
Mám čtyřjádro a GTX560 a prostě jsou tam záseky. Ne nízký FPS, ale záseky, což podle mě musí být málem paměti.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2014 22:48
od tdjohn
AMD, no...

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 6. 2014 13:34
od mmmjack
Co AMD? :-D AMD by jej spasilo nebo co?

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 6. 2014 13:56
od tdjohn
AMD má k ničemu procesory, takže na hry to není úplně ono. Jestli je konzole nakopnou, tak věřím, že začnou vydávat něco lepšího.

BF je sice náročný na procesor, ale kdo ví, čím to je.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 6. 2014 17:45
od mmmjack
Phenom 955 je ještě z generace, která tak úplně špatná nebyla, alespoň v té době se dokázal s Intelem poprat, je pravda, že doba už pokročila a na nové i5 to nemá. Hned tak něco lepšího asi nebude, už se o to pokoušejí dost dlouho a moc se jim to nedaří, přitom jim Intel pořád utíká víc a víc (výrobním procesem, výkonem na jádro/takt, provozními vlastnostmi).

No náročný je hlavně na velkých mapách s hodně hráči, tam to bere výkon procáku, pokud vím.
U singlu by to mělo být v pohodě, ale ja uz jej asi rok nezkoušel, po tom co jsem jej sotva dohrál :D

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 6. 2014 23:32
od tdjohn
Tak jsem to kvůli tomu zkusil :D

Při minimálních detailech to vypadá akorát, jede to kolem 100 FPS a využití paměti cca 800 MB. Procesor ale jede naplno, takže by to tím klidně být mohlo.

Ale ty jejich louže v kopci vypadají dost divně, takže EA nebrat :D

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2014 08:00
od Sasakr
Využití paměti 800MB? Tak proč mně to žere celej gigabajt!

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2014 21:20
od tdjohn
To nevím! Jsem to zkoušel znovu a max bylo 850 MB! Ale lítal jsem jen v helikoptéře a bylo to jako v GTA, takže spokojenost. Já vždy chtěl tyhle dvě hry v jedné, tak teď si můžu vybrat kterou :D

-- 23. 6. 2014 21:23 --

A i tak mi to občas klesá k 60 FPS, takže je dobré mít rezervu. BF je prostě náročný.

Re: Battlefield 3

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 6. 2014 09:18
od mmmjack
Sasakr píše:Využití paměti 800MB? Tak proč mně to žere celej gigabajt!

Tdjohn ale nehrál hardline, pokud to správně chápu.