To se máš čím chlubit. Obě hry se jako většina letošních AAA titulů daly sehnat za dvě tři stovky už v době vydání, protože se bundlovaly ke grafikám. Plnou cenu jsem letos zaplatil jen za GTA na PS3, všechno ostatní jsem sehnal podstatně levněji.
To musíš posoudit sám, jestli je lepší za stejný produkt zaplatit 700 nebo 300. Komu si tím přispěl? Hlavně prodejci, distributorovi nebo vydavateli. Úplně na konci je nějaký vývojář, který možná ani nemá žádný příjem z prodejů.
Ironie už bylo myslím dost. Podle vás vývojáři TR a Crysis čekají, až jim přijdou peníze z maloobchodních prodejů? Podmínky pod značkami jako EA, 2K nebo Square Enix jsou podle mě nesrovnatelné s nějakými malými tituly od nezávislých vývojářů.
oneill_sx1 > Pokud nepocitam bonusy, tak beznej vyvojar je za svou praci samozrejme placenej mesicnim platem, kterej pochazi od investora ( vydavatele ), kterej se samozrejme rozhoduje o projekterech do kterych bude investovat podle prodeju jaky studio generuje.
Sice jsem Skrblík, ale tvl jednou za rok koupit hru skoro v původní ceně mi nepřijde jako něco hrozného. A věř mi, že jsem se díval, za kolik je možné ty hry sehnat a věř mi, že lidé právě za to platili podobné částky, jako já. A ano, jednalo se o kupony ke grafikám, na co jsem koukal. Prostě jsem měl smůlu a zrovna v té době nesehnal nic levněji, zas takovou hlavu si z toho dělat nebudu. Vyhazuju peníze i za jiné mnohem větší blbosti, aniž bych musel.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000 MHz Xiaomi Mi9
Klidně zaplatím vyšší cenu, ale zrovna v případě TR bych si dal práci s hledáním levné nabídky, protože to je jen jednorázovka (v mém případě na 14 hod.). Kolik hodin jsi to hrál?