Počkat to je ale nějaká blbost ne? To je nějakejch 108 kč vs. 190. Za těch 108 do toho jdu, ale jak to udělat, abych měl tuhle cenu? Kdyby mi to Lojza koupil teoreticky a já mu poslal pak třeba 130 převodem.
No protože převáděj dolar na euro 1:1, kdežto dolar na libru 2:1...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Recetear je takový hódně netradiční. Z půlky se staráš o obchod a peníze a z druhé půlky čistíš dungeony kvůli věcem do obchodu.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy! http://dreamer.blog.doupe.cz/
EVE - 5€ DG - 2,25€ DS - 8,70€ Indie - 4,49€ AS - 2,50€ Batman - 10,20€ K&L2 - 7,50€
Na procenta je to: 75 75 33 91 75 66 75
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Určitě, asi to bude podobná politika jako na Direct2Drive, akorát tady to tak nebije do očí... Zmetci jedni. Netušíte jak to funguje s giftováním takhle mezinárodně? Protože toho Batmana bych za 5 liber snad i vzal...