Kolik her jste dohráli ???

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 1. 2025 15:07

Tomb Raider 1-3 - 9/10
- jako asi to bude divné, ale tohle je pro mě hra (kompilace) roku, protože se to stále hraje sakra dobře a jediné co to potřebovalo je grafický update a trochu polish. Jako uznávám, že růžové brýle v tom hrají velikou roli, ale mě je to jedno :)

Silent Hill 2 - koupil jsem před vánocemi, dostal se do Aparmánu a nějak se mi do toho dál nechce. Nevím proč. Asi to jednou dohraju, ale kdy, to je otázka. Takže bez hodnocení zatím.

Evotinction - podle trailerů to vypadalo jako takový levnější Metal Gear a něco na tom bude, ale příběh moc nezaujal a mám dojem, že je to tak trochu "asset flip". Nedohráno.

Yakuza: Ther Man Who Erased His Name - 8,1/10 Návrat do klasického stylu Yakuzy, kratší, zábavné.

Hitma World of Assasination - 9/10 Na tuhle hru jsem koukal dlouhá léta (dopkonce jsme měl myslím na PS+ jeden díl zadarmio ale nedohrál jsem ho) až jsem na ni zapomenul, jenže pak na mě na Amazonu vykoukla kompilace všech tří dílů za dobrou cenu, tak jsem ji koupil a musím uznat, že to byla docela jízda. Druhý díl mi přišel trochu levnější, protože IO Interactive byly tehdá myslím ještě pod Eidos, nebo to bylo EA (?) a manageři šetřili na animačkách, tak to vypadalo trochu blbě, ale jako celek to je velmi dobrá záležitost a to i když vás multiplayer netankuje a jdete jen po story.

System Shock - 8,2/10 Tahle hra mě po dlouhé měsíce srala, protože č měsíce nevyše Day One Patch (!!!) a já měl gamebreaking bug, tak mi na ni jenom padal prach. Nakonec ale jde o hodně dobrou hru i v dnešní době - jen je nutné si uvědomit, že tu je hodně věcí si pamatovat a hra vás nepovede za ručičku jako dnešní tituly.

Pacific Drive - 8/10 Menší rogue like věc (a to nejsem fanda roguer like her) s autem v post-apo lokalitě.
Jagged Alliance 3 - omylem jsem kouipil PC verzi, kterou mlůj soustruh prostě není schopný rozjet ani na nejhorší detaily (byla levná), OK, nevadí, pár měsíců nato jsem, koupil S5 verzi a... nehraju to i přes fakt, že jde přesně o ten druh her, co by mě měl bavit. Nevím, mám to tady na hromádce, tak uvidím časem.

Like Dragon: Infinite Wealth 7,8/10 Stále dobré, ale nějak mě Ichiban přestává bavit a co si budeme povídat, Sega seká Yakuzy jako Baťa cvičky, takže to potom s kvalitou příběhu a lokací vypadá. Hodně recyklace a když se podívám na tu pirátskou Yakuzu co teď vychází, vůbec nemám chuť do toho jít.

Robocom Rogue City - 8/10 Esence Béčkové produkce, ale se srdcem. Vypadá to jako *****, ale kdo vyrůstal na 80´ filmech, ten tohle určitě ocení.

Jako včdy, tohle jsou fyzické kopie, digitální věci si nepíšu, takže si je ani nepamatuji a nebudu je tu zmiňovat, ale hned několik jich bylo. Slušnej rok a těším se na Tomb Raider 4-6 a KCD2 samozřejmě.
Jinak jsem se hodně věnoval starším hrám a dokonce udělal několik platinových trofejí.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránka