zouki7 píše:Kristova noho, 24 a 32 tisíc? To se asi průměruje někde na Hradě, osobně snad ani nikoho takovýho neznám.
tdjohn píše:Ani jedno mi nepřijde jako dostatečné pro obyčejné žití.
Pro někoho kdo potřebuje mít na každej den v tejdnu jiný auto, v kapse Vertu a doma pozlacený stěny, asi ne no...
Záleží na tom, kde bydlíš. Tady v Praze je to úplně běžné a právě protože neznám situaci jinde a jiných hráčů, tak se ptám. Hlavně zahraničí mě zajímá.
Lo!Zza píše:Proc jsi nezalozil nejakou anonymni anketu? Pochybuju ze ti sem lidi budou psat kolik vydelavaji.
Mně nejde ani tak o to, kolik kdo vydělává, ale jestli se vyplatí jít jinam a jak moc. To dokážeš posoudit dobře a stačí mi výsledek. Třeba i Anglie může být zajímavá, pokud se tam na Čechy nedívají nějak moc špatně.
SPY píše:tdjohn > By me schvalne zajimalo, kde a kolik vydelavas kdyz ti 32k v CR neprijde dostatecne pro obycejne ziti.
Jsem v Praze a přes pražský průměr se dostanu, ale právě proto vidím, že do budoucna je to k ničemu. Ani auto nemám, protože staré jsem už živit nechtěl a nové mi přijde strašně nákladné. Nemyslím cenu, ale údržbu. Tramvajenka na rok stojí kolem 5000,- a to mi zatím musí stačit. Zase ale nepracuju moc dlouho a chtěl bych časem vydělávat více a je mi jedno kde.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite