Ne, nemám na to nervy. Tahle hra je těžká ! Jsem v Africe přede mnou jsou hadí hlavy které se ale otevírají a zavírají strašně rychle a Lara nejdou skoro proběhnout. Když se to povede tak s polovinou zdraví ne li méně, následují rotační čepele. Jdou ošidt kamenným kvádrem. A pak se objeví další a ty nejdou prostě nejdou přeskočit, přelézt, ošulit. Není nějaký cheat na nesmrtelnost ?
Prosím pošlete mi někdo save north afrika 32% jak jsou tam ty tři pasti, já to nemůžu udělat, nechápu jak se mám dostat přes rotující čepele nebo mi poraďte radši cheat na god... Nebo jak se to má přeskočit ?
Tak už jsem to udělal ale na další fakt už nemám nervy, vylezete schody, slezete a pustí se idiotská nepřeskočitelná animačka v níž se na vás valí obří koule. Máte asi JEDNU sekundu na to něco udělat. Opravdu jednu sekundu a to neuděláte nic. Lara sice skočí na díru v tyčích ale koule ji stejně rozmázne. Tahle hra je utrpení a ponížení. Těšil jsem se na ni ale je to hra za trest ! Kdyby tam byl aspoň bullet time který by umožnil něco dělat. Nebo je na tu kouli nějaký fígl ?
Kluku usata, chce to trochu trpelivosti. Vsichni te hre vycitali ze je prilis jednoducha. Ja se na nekterych mistech taky potrapil, ale kdyz jsi v koncich tam kde to popisujes tak nevim co budes delat treba u bosse v Kazachstanu. Pokud je pro tebe nutny trainer tak se uz vali po netu a navod v CZ uz taky je.
neni to tak těžké...mam to dohrany a nebylo to bohuzel ani nejak dlouhy....akorat me zklamalo ze je to spis akcni stríilecka nez adventura...tesil jsem se na rebusy,klice a jine vychytavky a pritom je to hrozne primocare...jsem celkem zklaman (
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Posledni kolo je ubohe..to rovnou meli dat placek o rozmerech 1x1 metr..se ji neda ani uhnout a uz mam druhou..njn..je videt ze to zk***ili jak se dalo..a posledni kolo je k smichu..debilni kamera + malo mista..je to pi****na..
//edit:Trošku jsem Ti to upravil a když už chceš používat vulgární výrazy,tak je aspoň piš správně-Jezek