Stránka 1 z 1

Diablo II- 64 bit procesor

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 21:54
od radekm (novy)
mám menší problém...Koupil jsem si nový procesor (AMD athlon64 3000+,Venice) a nejde mi na něm rozchodit Diablo II, přitom na předchozím procesoru šlo. Možná si řeknete proč tak starou hru, ale ona je to fakt pařba. Předem díky za každou odpověď. :idea:

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 23:22
od christian
A mas 64bit windows? Pokud ne a jen pouze jsi vymenil procesor tak to je fakt divny..

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 12:15
od SCobra
A přeinstaloval si Windowsy, když si vyměnil ten procesor, případně přeinstaloval si hru?

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 14:08
od Karel Kališ
Mam ten samej procesor a Diablo II mi beha bez problemu, takze zkus ten doporuceny reinstall

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 14:30
od Grammator
U mě stejně jak Karel Kališ.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 17:04
od radekm (novy)
No windowsy jsem nepřeinstaloval....Ale jestli jde o to tak jsem upgradoval i grafárnu (MSI Nvidia GForce 6600GT), možná zkusím přeinstalovat i Diablo II. Všem díky za odpověď.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 18:46
od Peter S. Kenedy
christian píše:A mas 64bit windows? Pokud ne a jen pouze jsi vymenil procesor tak to je fakt divny..

A proč by jsi musel mít 64bit windows??Kámoš má taky Athlon 64 a jelikož není moc ovladačů na 64bitové komponenty tak si ho raději odinstaloval a nainstaloval 32 bit zpátky...sám říkal že zatím je 64bit windows na nic

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 19:14
od radekm (novy)
No taky si počkám na Windows Vistu...
Tak jsem konečně nainstaloval to Diablo II a jde, ale musel jsem to instalovat dvakrát. Poprvé jsem dal 3D rendering po nainstalování při výběru a nešlo to, a podruhé už jsem dal 2D a fachá. :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 19:16
od Ertefol
já si počkám, až Vista bude mít vychytané podstatnější chyby, takže konec roku 2007 to jistí :)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 19:23
od SCobra
Peter S. Kenedy píše:A proč by jsi musel mít 64bit windows??Kámoš má taky Athlon 64 a jelikož není moc ovladačů na 64bitové komponenty tak si ho raději odinstaloval a nainstaloval 32 bit zpátky...sám říkal že zatím je 64bit windows na nici/quote]

On asi myslel, že na WinXP 64bit by to nemuselo chodit.

to radekm: Asi by to opravdu chtělo i reinstal Windows.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 21:28
od christian
Jo myslel jsem jestli nahodou neinstaloval i Win XP 64bit.. Jinak kdyz jsi uvedl ze jsi menil i grafiku tak to je uz jasny cim to bylo.. Kdyz jsem menil grafiku tak mi to taky blblo.. Proste blby ovladace..

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 22:06
od Peter S. Kenedy
JJ sory špatně jsem si to přečetl