Nejlepší na tom je to, že když jsem měl pal, tak to nedělalo, teď si pořídím orig. a tohle...
Počítač mám Athlon 1.3 Ghz, GeForce FX 5200, 512 Mb RAM, 40 Gb HDD...
Pllls heeelp...
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Barvy se mi mění tak, jako že když jsem v jakýkoliv vzdálenosti, tak když se pohnu (začnu se otáčet kolem svý vlastní osy) tak se začnou měnít barvy, myslím že tam jsou všechny barvy duhy a ještě bílá a hnědá... Ale není to jenom u paneláků, ale u jakejchkoliv vzdálenějších objektů (pozadí) který jsou jenom textura... (ty vzdálenější nejsou 3D že ne?) quote="goodoldalex"]No kazdopadne, pozri sa do tych nastaveni ovladacov ktore som spominal a zmen pouzivanu verziu DX. ak to nejde priamo v hre tak cez registre... vetva HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\hl2\Settings, polozka mat_dxlevel... hod to na decimal 80 alebo 81, neviem... Ked uz budes v tych registroch, mozes este skusit zmenit polozky mat_picmip a r_rootlod na opacne (0/1).goodoldalex píše:Ako sa tie farby menia? Ked sa priblizujes k tym vzdialenym koncinam, alebo je stale jedna farba stale priradena niektorym panelakom a ta sa nemeni, alebo sa meni ked sa otocis a potom naspat? Som celkom zvedavy
Ovladače už jsem zkoušel - ForceWare 81.95 (teď mám 71.98 ), nic to s tím neudělalo...goodoldalex píše:To bude bug v ovladacoch. Vyskusaj vsetky tie moznosti co som vypisal, a/alebo reinstall ovladacov (spolu s Detonator Destroyerom a podobnymi nastrojmi).
Možná jo, jenže u warezu nemám Counter-Strike:Source, Half-Life:Source, Half-Life 2:Lost Coast. Ale to hlavní, Half-Life 2, pořád se*e...goodoldalex píše:BTW nebude jednoduchsie dalej pouzivat warez verziu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků