Stránka 1 z 1

Mechcommander2 - obnovovaci frekvence 60hz

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 11. 2005 13:47
od 8steve
Caute,mam tanhle problem s hrou MC2 nejde nijak nastavit vyssi obn.frekvence nez 60hz a to se neda snest(mam crt) Nevite co s tim? Konfigurace:Athlon XP 2800,GF FX 5500,Win XP SP2

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 11. 2005 21:22
od xgandalf
http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;263039

Jinak obecná rada - funkce V-SYNC synchronizuje framerate ve hře s refreshem nastaveným v systému, takže se doporučuje nastavit vyšší frekvenci ve Win a zapnout V-Sync

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2005 18:19
od Weslo
nebo si stahni reforce a máš pokoj napořád.....stáhni->rozba->auto populate->apply->ve všech hrách stejný tzn nejvyšší refresh rate

stahuj třeba tady
http://download.gta3.cz/reforce.zip

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 12. 2005 23:56
od giffoo
v ovladacoch grafiky zvol nahrady obnovovacich frkvencii a zvol si