Stránka 5 z 49

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 1. 2006 21:13
od Karel Kališ
Glitter píše:Play Station 2 přehrává hry i z Play Station 1.Nefunguje mi ale memory karta.Mohl by mi někdo vysvětlit,proč?Díky,GlitterG/quote]


Na ukladani her z PS1 potrebujes pametovku z PS1, na kartu z PS2 to nejde.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 1. 2006 16:33
od SCobra
SCobra píše:
SCobra píše:Mám problém se Spellcross 1.06 CZ originál. Do teď mi to jelo v pohodě, ale vyměnil sem GF2 Ti 64MB 64bit za GF FX5600 256MB 128bit a už to blbne - na strategický mapě je to v pohodě, ale když vlezu do bojový mapy, tak hra sice jede, ale do monitoru nejde signál, takže nic nevidim.
Ovladače sem zkoušel nejnovější Omegy, ForceWary nejnovější a předposlední. Ale na GF3 Ti 64MB 64bit to jelo na nejnovějších ForceWarech v pohodě. Jiný 2D hry jdou normálně.
Mám WinXP SP2 + aktualizace. Vůbec to nechápu /quote]
Pohoda - přeinstaloval sem Spellcross a už to jede. Hi hi, nejni nad vlastní nápady :mrgreen: .-/quote]

Hm, tak nic sem nevyřešil - bojová mapa sice jede, ale jen v rozlišení 640x480 a když to ve hře přepnu do rozlišení vyššího (800x600, 1024x768), tak mám zase ten výše popsanej problém.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 1. 2006 19:52
od Darwel
_DAVE_ píše:RE: Darwel - Potrebujes instrukcni sadu SSE. Tvuj procak je bouhuzel uplne ten posledni ktery ji nema. Podobne dopadnes taky treba u age of empires3. Moc bych to ale neresil protoze ten Q4 by ti bezel vic nez mizerne.
A nedalo by se to nějak voblbnout? Protože to běží na D3 enginu a ten mi jde úplně v poho...
BTW: Úplně přesně je to: "CPU does not support the Intel Streaming SIMD Extensions (SSE)". Jenže jak to může podporovat technologie od Intelu, když mám AMD? Pls help.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2006 09:46
od Asatru
Asi to sem nepatří ale je tu nejvíc lidiček, potřebuju pomoct.Chci přeinstalovat GTA:SA jelikož se mi to v misi kde mam čornout stíhačku z lodi v jednom místě seká když už letím ve vzduchu. Ale namůžu najít pod čím mam ve složce savy abych si je uložil. Help please!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2006 09:47
od Asatru
potřebuju pomoct.Chci přeinstalovat GTA:SA jelikož se mi to v misi kde mam čornout stíhačku z lodi v jednom místě seká když už letím ve vzduchu. Ale namůžu najít pod čím mam ve složce savy abych si je uložil. Help please!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2006 10:19
od Ertefol
Savy jsou v Dokumentech

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 12:33
od djthrall
Potrebuji poradit s instalaci originalni hry RED FACTION 2,nainstaluji prvni cd a napise mi to "please insert red faction 2 disk 2" Vloste cedecko 2 do mechanyky.Tak ho tam vlozim a dam ok a napise mi to hlasku "please insert red faction 2 disk 0" a nepokracuje instalace nevim cim to muze byt,prosim poradte.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 13:21
od Ertefol
není CD poškrábané? Pokud je to originálka, tak je to mimořádně divné. Je taky možné, že začáná dosluhovat CD-ROMka a pokud jde o DVD-ROM, tak je známo, že většina DVD-ROM má horší čtení CD a jejich škrábanců apod.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 13:21
od elfkam66
Máš originál?

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 14:27
od David Sláma
elfkam >
djthrall píše:Potrebuji poradit s instalaci originalni hry RED FACTION 2...

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 00:22
od djthrall
Original mam a cd neni poskrabane je uplne nove.A mam dvd vypalovacku.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 07:44
od 3D_Crab
zkus to nainstalovat treba u kamarada ( proste na jinym PC ) a pokud to nepude, tak di reklamovat ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 10:23
od djthrall
OK skusim to.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 12:43
od djthrall
Nejde to ani na jinem pc.Je to v *****. :(

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2006 14:50
od reifik
Zdravím,poraďte mi,prosím.
Nainstaloval jsem si Medal of Honor- Pacific Assaulti, 66MB patch a češtinu.Hru spustím,nastavím zvuk,grafiku i ovládání,hra jede,jsem ve vyloďovacím člunu,ale jakmile na příkaz začnu střílet z kulometu,hra spadne,nepomohlo ani zákl.nastavení