F1 Challenge 2007

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lampaa 9. 4. 2008 22:15

Na Vistě Ultimate 32-bit se mi podaří rozjet jen do výběru okruhu a pak padá i v režimu kompatibility pro XP SP2 a nejsem jediný s tímto problémem...pokud někdo ví jak to zprovoznit nechť dá prosím echo s návodem jak na to..THX
Naposledy upravil blino dne 10. 4. 2008 09:47, celkově upraveno 1
Důvod: presun na Doupe
Lampaa
First Blood

Odeslat příspěvekod r34ktor 9. 4. 2008 22:31

S tím se obrať spíše na Doupě.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
First Blood

Odeslat příspěvekod PC 9. 4. 2008 22:50

Co to je F-1 Challange ? Ony jsou na Pé Céčko formulky ? Myslel jsem že jsou jen na Playstationu... Na PC jsem je už dávno neviděl.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod danniel 10. 4. 2008 15:49

V základu to je F1 challenge 99-02 od EA jen tam jsou auta a jezdci sezóny 07. Nové F1 na PC jsou jen jako mody pro rFactor nebo GTR2.
Games don't make people violent, lag does.
danniel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mapacz 11. 4. 2008 08:23

Lampaa píše:Na Vistě Ultimate 32-bit se mi podaří rozjet jen do výběru okruhu a pak padá ...

Nejsem si jistý, zda to pomůže ale mě F1 2002 jdou úplně normálně.
Ostatně jako hromada jiných starších her. Jen to chtělo nejdříve nasypad do systému pár chybějících knihoven z DX9. Zkus pohledat po netu, tehdy jsem objevil seznam, jaké knihovny chybí. Ty se pak dají samostatně postahovat a stačí je jen umístit kam patří.

Odhaduji, že by to mohlo fungovat, protože do výběru okruhu jedeš ve 2D a pak si to začne načítat scénu, šáhne do systému a nenajde co ppotřebuje - BUM. Ale nemusí to vůbec takhle být. 8-)
mapacz
First Blood

Odeslat příspěvekod Lampaa 11. 4. 2008 15:35

mapacz píše:
Lampaa píše:Na Vistě Ultimate 32-bit se mi podaří rozjet jen do výběru okruhu a pak padá ...
mapacz píše:Nejsem si jistý, zda to pomůže ale mě F1 2002 jdou úplně normálně.
Ostatně jako hromada jiných starších her. Jen to chtělo nejdříve nasypad do systému pár chybějících knihoven z DX9. Zkus pohledat po netu, tehdy jsem objevil seznam, jaké knihovny chybí. ...

Takže jako kdybych stáhnul DX 9?? nebo jen nějaké soubory a pak umístil? Jinak mam demo F1 2002 a to mi taky jede normálně,spíš mám na mysli hru se sezonou 2007
Lampaa
First Blood

Odeslat příspěvekod Lampaa 17. 4. 2008 22:48

neví teda někdo jak to rozchodit? :-) :-] :-D
Lampaa
First Blood