Berzeger: Jestli máš nastavenou maximální obtížnost a dokážeš hrát úspěšně s klávesnicí, pak jsi velmi kchůl.
Hrát IL2 s klávesnicí je totéž co hrát s klávesnicí nějakou myšoidní střílečku. Kdybychom hráli proti sobě, s klávesnicí mě prostě netrefíš, i kdyby ses třeba... skálopevně přidržoval opačného názoru.
zdravím,mám v plánu pořídit kompletní edici jako dárek k vánocům, ale potřeboval bych vědět,jestli to někdo zkoušel na vistě,poněvadž třeba LOMAC sice jede, ale blbě(seká se bez zjevného důvodu)
No Chtělo by se To - ,,Orlové,,trošku sjednotit a nerozprskávat se po celým Fóru, a pak se uvidí?!...Piér Čkalov, Marsél od hangáru Zvon,...šel bych do Toho, už jen kvůli Klukům od Kutlvašrů( dědek byl Kuttelwasher taky, že...)co úspěšně lítali na Spiťarech v Bitvě o Anglii..., ale to by chtělo asi sakra trénoval. Dáme dohromady aspoň Letku?...
Tož sa ,,Orli,,sjednotíme na edici,,1946,,...bral jsem ,,almužnu,, tož jdu proň ho taky...snad ho ještě maj?...Marcel od Zvonu...a bude se přes Velikonoce trénovat...